Novosti
BEZ DUGIH ČEKANJA, SVE NA JEDOM MJESTU

Croatia Poliklinika u Osijeku: Vrhunski liječnici, individualni pristup i suvremena oprema dostupni svakom pacijentu
Objavljeno 2. svibnja, 2024.

Prva Croatia Poliklinika u Slavoniji otvorena je u ožujku prošle godine u Osijeku, a nalazi se u samom centru grada.Vrhunske usluge ove renomirane Poliklinike tako su postale dostupne  svim Slavoncima, a brojna pozitivna iskustva pacijenatasamo su potvrda njihovih zalaganja za pružanje usluge najviše kvalitete. Osim toga, najsuvremenija tehnologija i stručni medicinski tim s dugogodišnjim iskustvom odlika su osječke Poliklinike koju vodi cijenjeni prof. dr. sc. Silvio Mihaljević, specijalist gastroenterologije.


Najsuvremeniji uređaj za magnetsku rezonancu


Osječka Croatia Poliklinika opremljena je najsuvremenijim uređajem za magnetsku rezonancu, jakosti magnetnog polja 3 Tesle (T). „MR 3T kombinira jedinstvenu BioMatrix tehnologiju i novu softversku platformu, što omogućava snimke iznimne kvalitete, koje pak osiguravaju brzu i preciznu dijagnostiku gotovo svih organskih sustava“, objašnjava prof. dr. sc. Mihaljević.


Ovaj uređaj pripada najnaprednijim uređajima za magnetsku rezonancu kojim se pregledi obavljaju dvostruko brže u odnosu na starije generacije, a i njegov otvor je puno širi, čime se smanjuje osjećaj klaustrofobije koji neki pacijenti imaju.


Što se tiče najmodernijih medicinskih uređaja, u ovoj Poliklinici dostupan je i suvremeni endoskop s umjetnom inteligencijom koji omogućuje minimalno invazivne, precizne i učinkovite postupke temeljem kojih se odlučuje o dijagnostici i liječenju. Posebno se koristi u dijelu ranog otkrivanja abnormalnosti u gastrointestinalnom sustavu, što je ključno u prevenciji kolorektalnog karcinoma.


Vrhunski tim liječnika s dugogodišnjim iskustvom


Osim najsuvremenije medicinske opreme, Croatia Poliklinika se na tržištu ističe i svojim vrhunskim stručnjacima, liječnicima i medicinskim osobljem. „Kada spojite renomirane liječnike s bogatim iskustvom uz vrhunsku opremu, zadovoljstvo klijenata ne izostaje. Prepoznati smo kao vodeća Poliklinika na našem području, ali i šire, s obzirom da dosadašnja iskustva i zadovoljstvo klijenata rezultira i dolascima klijenta iz drugih županija. Iznimno je važan naš individualan pristup, sigurnost i povjerenje te mogućnost obavljanja svih potrebnih dijagnostičko-terapijskih postupaka i specijalističkih pregleda u jednom danu u moderno opremljenom i ugodnom prostoru“, s ponosom ističe prof. dr. sc. Mihaljević te dodaje kako su profesionalnost, stručnost i kvaliteta usluge na najvišoj razini.


„Vrijednosti koje su neizostavan dio u radu Poliklinike su individualan pristup, stručnost, profesionalnost i komunikacija. Sve to važno je kako bi se pacijenti osjećali ugodno i bez straha te kako bi dobili kvalitetnu i pouzdanu uslugu, od dijagnostike do liječenja“, kaže prof. dr. sc. Mihaljević te naglašava kako je veliki broj zadovoljnih pacijenata najbolja potvrda njihovog kvalitetnog rada.


Renomirana zdravstvena ustanova


Croatia Poliklinika, vodeća zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, prisutna je u Osijeku, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Varaždinu, Zadru, Puli i Koprivnici. Tijekom godina postala je značajan ulagač u privatno zdravstvo, a samo u posljednje tri godine u ovaj je sektor uloženo gotovo 20 milijuna eura kako bi svim građanima Hrvatske bile dostupne usluge privatnog zdravstva najviših standarda. O zadovoljstvu i kvaliteti usluga iz čak 22 medicinska područja govori brojka od 75 tisuća zadovoljnih pacijenata diljem Hrvatske.


Više informacija o dostupnim uslugama možete pronaći na internetskoj stranici Croatia Poliklinike.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike