Sport
PREGOVORI U GRADSKOM VRTU

Kurtović produžio vjernost do 2016.
Objavljeno 15. veljače, 2013.

OSIJEK - Predsjednik NK Osijek Zdravko Josić jučerašnji je dan proglasio “danom D” kada su u pitanju pregovori s igračima. Ipak, dan nije bio baš tako glamurozan, ali su se neki pomaci dogodili jer je “palo” i jedno produženje ugovora. Iskusni veznjak i dokapetan Hrvoje Kurtović produžio je ugovor do ljeta 2016. godine i tako se priključio tandemu Ivo Smoje, Zvonimir Mikulić, koji su dogovor s klubom oko nastavka suradnje postigli već ranije.

- Kurtović je s nama produžio ugovor, a nadamo se da ćemo u sljedećim danima na sličan način okončati još pregovora - kaže Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijek.

Dakle, od onih koji su prioriteti za potpis, jer su članovi udarne momčadi ostali su Branko Vrgoč, Domagoj Pušić i Ivan Ibriks.

- Sa svima smo još jednom razgovarali, a sad kada će oni dati konačne odgovore teško je prognozirati. Kakvi su izgledi? Dok se god razgovara i pregovara su dobri - zagonetno će Žitnjak.

Dobro je da su se tenzije snizile jer to je dobar temelj da se, na kraju dana, dogovori postignu.

- Prognozirao sam da će najmanje dvojica od njih četvorice produžiti vjernost. Pola od obećanja sam ispunio, a možda ga i prebacim - govori Žitnjak.

Dobro bi bilo da svi ostanu jer oni bi trebali biti temelj novog Osijeka. Imaju dovoljno prvoligaških utakmica u nogama da mogu voditi “klince” koji dolaze. D. Keler

Možda ste propustili...

ZA VRIJEME EURA U NJEMAČKOJ

Suci će moći objasniti odluke

POČINJU ZAVRŠNE BITKE ZA EUROPU

Utakmica u Maksimiru nije biti ili ne biti

Najčitanije iz rubrike