Sport
BEZ PORAZA U TURSKOJ

Osječanima pobjedu onemogućile vratnice
Objavljeno 28. siječnja, 2013.

Vezani članci

JOSIĆ SE VRATIO IZ TURSKE NEOBAVLJENA POSLA

Spas je “utopiti” nekoga Mamiću

OSJEČANI U ANTALYI REMIZIRALI S MOMČADI NENADA BJELICE

Zoran Kvržić svidio se turskim “skautima”

KRALJEVSTVO ZA TRANSFER

Josić odlazi u Tursku prodati Zorana Kvržića

Nogometaši Osijeka i dalje su bez poraza na pripremama u Turskoj. Jučer su odigrali susret protiv azerbajdžanskog prvoligaša Bakua, susret je završio bez pogodaka, ali su Osječani bili mnogo bliže pobjedi. U prvom poluvremenu propustili su realizirati četiri izgledne prilike za pogodak (Zubak, Perošević, Jugović), a u nastavku ih je napustila i sreća. Umjesto mreže, Pongračić i Jakovljević tresli su vratnice, a Lukić i mrežu, ali taj pogodak nije priznat zbog zaleđa.

- Dobro smo igrali. Tempo je bio visok, a dečki su odlično odgovorili na taj zahtjev. Doista smo zadovoljni, bez obzira na to što nismo postigli pogodak. Ako u tom ritmu budemo igrali u našem prvenstvu, neće biti nikakvih strahova oko opstanka - kaže Miroslav Žitnjak, sportski direktor NK Osijek.

Osijek je, s obzirom na to da je dan prije zbog lošeg vremena prekinut susret protiv Pohang Steelersa, igrao s dvije postave. U prvom dijelu zaigrali su: Mikulić, Ibriks, Smoje, Vrgoč, Lešković, Kurtović, Kvržić, Pušić, Jugović, Perošević, Zubak, a u nastavku: Malenica, Glavaš, Leko, Perić, Aleksić, Bagić (Lukić), J. Mišić, Mioč, Jakovljević, Pongračić, Zulim.

Treba spomenuti da je u redovima Bakua nastupio i bivši Osijekov prvotimac Aleksandar Šolić. (D.Kl.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike