Regija
PLAVA NOĆ U ORAHOVICI

U Orahovici Vida, Barišić i Kićo
Objavljeno 17. prosinca, 2012.

ORAHOVICA - U organizaciji Udruge navijača Dinama Orahovica održana je 6. Plava noć. Uveličali su je Dinamov prvotimac i reprezentativac Domagoj Vida, predsjednik GNK Dinamo Mirko Barišić, te mnogi drugi Dinamovi povjerenici iz Osijeka, Zagreba, Siska, Dugog Sela, Slatine… Plavu noć otvorio je predsjednik orahovačke Udruge navijača i povjerenik Dinama Damir Najmenik, naglasivši kako je svaka Plava noć bila humanitarnog karaktera.

- Pomagali smo navijaču Dinama stradalom 1990. u Splitu Marijanu Šimiću, bolesnoj učenici srednje škole Orahovica Nikolini Madavić, članovima Udruge Hazimu Yahiyi i Draženu Katlnebacheru. Pomagali smo i udrugama osoba s posebnim potrebama, a i ove godine ponešto ćemo izdvojiti i pomoći ljudima u potrebi. Hvala svim sponzorima bez kojih ova Plava noć ne bi bila ovako uspješna – rekao je Najmenik.

S posebnim ovacijama dočekan je Dinamov stoper, Slavonac Domagoj Vida.

- Uistinu sam ugodno iznenađen ovako sjajnom atmosferom i dočekom u Orahovici. Mogu reći da ću, kako ja tako i moji suigrači, ginuti na terenu kako bismo svojim navijačima donijeli još više radosti. Vjerujem da ćemo nagodinu zajedno treći put zaredom ući u Ligu prvaka i pokazati koliko Dinamo vrijedi – rekao je Vida.

- Ovi ljudi u Orahovici pokazali su da Slavonija diše za naš klub. Počašćen sam što sam bio dio ove plave priče u Orahovci – kazao je Mirko Barišić.

Atmosferu je dodatno podignuo Krunoslav Kićo Slabinac svojim slavonskim, rock and roll i zabavnim pjesmama. Prema općim ocjenama, bio je ovo jedan od najuspješnijih ovakvih susreta do sada i jedan od najjačih u Hrvatskoj. V. Grgurić

Možda ste propustili...

NA STADIONU VINKOVAČKOG HNK CIBALIA ODRŽAN DAN SPORTA

Osnovci se natjecali u trčanju na šezdeset metara i graničaru

DANI OTVORENIH VRATA VELEUČILIŠTA “LAVOSLAV RUŽIČKA” VUKOVAR

Predstavit će studijske programe i najnovije trendove na tržištu rada

Najčitanije iz rubrike