Sport
U PREDGRAĐU OSIJEKA MIRNO NAKON POBJEDE

Višnjevčani u Cerniku pokazali kako im je puno lakše igrati izvan svoga igrališta
Objavljeno 24. listopada, 2012.

Vezani članci

CERNIK:

Skender u 90. minuti za pobjedu Višnjevčana

10. KOLO TREĆE HRVATSKE NOGOMETNE LIGE “ISTOK”

Marsonia dolazi na derbi začelja u Donji grad

VIŠNJEVAC - Prosuto u prethodnom kolu Višnjevčani su na identičan način nadoknadili u Cerniku, gdje su se pogotkom u posljednjoj minuti domogli kompletnog bodovnog plijena (2:1)! Domaću Mladost su tako spustili na na zadnju stepenicu premda prvi dio susreta nije sugerirao takav rasplet. Cerničani su, naime, tada imali minimalno vodstvo, a gosti potom dokazali da im je lakše igrati izvan Višnjevca, gdje je sada ponovo zavladao mir.

- Očekivali smo da će domaćin jurnuti od prve minute jer se radi o izrazito domaćinskoj momčadi koja ima golem bodovni manjak. Uvodno smo ih iznenadili agresivnijom igrom, ali smo na odmor otišli s rezultatskim minusom - pričao je višnjevački vratar Filip Jakovljević, koji je u Cerniku bio na visini zadatka, posebice u drugom dijelu, kada je sačuvao mrežu.

- Sredinom nastavka uspjeli smo izjednačiti, a u zadnjim trenucima susreta i doći do preokreta. Tako smo vratili izgubljeno u prethodnom domaćem ogledu sa Slavonijom, koja je poravnala također u sudačkoj nadoknadi. Ovakav jedan ishod trebao nam je kako bismo vratili mir u naše redove. Sigurno ćemo sada bolje djelovati u predstojećem ogledu s Đakovčanima, koji će u Višnjevac doći s tri uzastopne pobjede te se može očekivati dobar susret budući da oba sastava nemaju imperativ, a forme su im u usponu - kazao je Jakovljević. D. Lekšan

Možda ste propustili...

MADRIĐANI SU U JOŠ JEDNOM FINALU

Real je napravio ono što Real radi

BAYERN MÜNCHEN BEZ IJEDNOG TROFEJA PRVI PUT NAKON 12 GODINA

Je li Harry Kane uistinu uklet?

Najčitanije iz rubrike