Mozaik
PJEVAČICA COLONIJE OBOŽAVA SVOJU ŽUPANJU

Indira Vladić: Svuda pođi, kući dođi
Objavljeno 1. rujna, 2012.

Humanitarno-sportska priredba pod pokroviteljstvom Ive Josipovića, predsjednika Republike Hrvatske, Dan grada Županje, kirbaj... Grad je bio pun gostiju, od predsjednika, župana, gradonačelnika, sportskih djelatnika... I Županjcima uvijek draga i dobrodošla u rodni grad - Indira Vladić, pjevačica Colonije. Prije nogometne utakmice između Humanih zvijezda Hrvatske i momčadi Županja&prijatelji, Indira je održala atraktivan nastup (3). “Svuda pođi, kući dođi. Lijepo je biti u rođenom gradu. Divno se osjećam, jer sam sudionica humanitarne akcije za pomoć siromašnim studentima”, rekla je Indira.

Sve je bilo utihnulo kada je zapjevala Indira i zapalila publiku iako su mikrofoni zatajili. Odradila je, bez problema, svoje note uživo.

Na stadionu su bile nogometne zvijezde, među njima i Dražen Pernar, sportski direktor HNK Cibalia Vinkovci, člana Maxtv Prve lige. Cijeneći Indirinu fizičku spremnost, čuli su se komentari: "Indira bi bila Cibaliji pravo osvježenje." Vjerujemo da bi se s tim složili uprava, trener i sportski direktor. Za izlazak na centar igrališta Indira je tražila potporu dr. Šabanovića (2). Bila je u sigurnim i stručnim rukama doktora, inače obiteljskog prijatelja. Pripremajući se za početni udarac na utakmici, skinula je štikle i na inzistiranje suca Gagulića (1) da sve mora biti po pravilima HNS-a, ponovno se obula i izvela - snažan šut. S. Bogutovac

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike