Crna kronika
PAS SRUŠIO I IZGRIZAO BICIKLISTICU

Pobjesnjeli labrador napao i ozlijedio djevojku!
Objavljeno 25. kolovoza, 2012.

VIROVITICA - Pobjesnjeli labrador napao je 16-godišnju biciklisticu u Zagorskoj ulici u Virovitici i izgrizao ju po leđima i bedrima!

Pas je istrčao iz dvorišta, u četvrtak oko 18,40 sati, i u trku tinejdžericu srušio s bicikla. Djevojka se jedva uspjela obraniti od ugriza pasa, pri čemu je lakše ozlijeđena. Protiv 61-godišnjeg vlasnika labradora, koji psa nije držao pod nadzorom, policija je podnijela optužni prijedlog.

Ovo nije prvi napad pasa na slučajne prolaznike. Jedan od primjera dogodio se lani u Kvaternikovoj ulici u Čepinu. Ondje je stafordski terijer napao 21-godišnjeg biciklista pa potom ugrizao policajca za dlan! Pas je prvo 21-godišnjaku progrizao stražnji kotač bicikla. Mještani su nakon nekoliko napada na prolaznike pozvali policajce. Kada je 42-godišnji policajac stigao na mjesto napada, pas je napao i njega te ga ugrizao. Policajac je bio lakše ozlijeđen.

U samo četiri dana prošle godine psi su napali ljude u Slatini, Slavonskom Brodu i Oriovcu. Pritom su tri osobe ozlijeđene. U Slavonskom Brodu šarplaninac je napao i ozlijedio 13-godišnju djevojčicu.S.Lacić

Protiv vlasnika, koji psa nije držao pod nadzorom, policija je podnijela prijavu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike