Crna kronika
ULIČNI RAZBOJNIK NE PRESTAJE S KRAĐAMA TORBICA

I peta žena opljačkana u Bosutskom naselju!
Objavljeno 20. travnja, 2012.

OSIJEK - Još jedna starija žena napadnuta je u blizini Bosutskog naselja u Osijeku. Ovaj put na pločniku Gacke ulice, u srijedu u 14.40 sati pokradena je 77-godišnja Osječanka. Napadač joj je iz ruku istrgnuo torbicu u kojoj su bili dokumenti i novac.

Napad se zbio u ulici koja spaja Vinkovačku i Trpimirovu i paralelna je s obližnjom Drinskom ulicom, u kojoj se napad dogodio dan prije. Scenarij napada je “prepisan”, isti kao i u prethodne četiri drske krađe (dvije u Krbavskoj, Vinkovačkoj i Drinskoj ulici). Napadač koji je na glavi imao kapuljaču prišao bi žrtvama, istrgnuo bi im torbicu iz ruku i potom pobjegao. U svim slučajevima žrtve su šetale same.

- Čitajući o učestalim napadima, naravno da mi nije ugodno sama šetati ulicom. Sinovi me zbog svega ovog žele pratiti na misu, ali to nema smisla! Želim slobodno šetati gradom, a ne da se bojim uličnih razbojnika usred bijela dana - kaže nam 56-godišnja Osječanka koja živi na križanju Drinske i Vinkovačke ulice u Osijeku. Nada se da će policija uhvatiti razbojnika, a, kako je čula, i stanovnici Bosutskog naselja od sada će budnije paziti na svoje ulice.

Oni žele da se ovaj teror na njihovim ulicama okonča. Ne žele uperiti prst ni u koga, ali traže od policije da uhvati mladog razbojnika koji širi paniku među starijim sugrađankama. Vjeruju da je riječ ili o narkomanu ili o osobi problematičnog ponašanja koja je već evidentirana.

Iz PU osječko-baranjske poručuju da je istraga oko ovih drskih krađa u tijeku.M.Bugarić

“Sinovi su mi rekli da bi razbojniku bilo bolje da ga uhvati policija, a ne oni”, kaže Osječanka

Najčitanije iz rubrike