Crna kronika
PRETRAŽENI STAN I AUTOMOBIL U OSIJEKU

Otkriven laboratorij za uzgoj marihuane
Objavljeno 3. kolovoza, 2021.
Policajci su u subotu pretražili stan i automobil 48-godišnjaka u Osijeku, pri čemu je oduzet improvizirani laboratorij za uzgoj droge u sklopu kojeg se nalazi uređaj za ventilaciju, emitiranje svjetlosti, navodnjavanja, ovlaživač prostora i aluminijskih folija. Policajci su pri pretragama pronašli i 27 posuda sa stabljikama marihuane te 21 posudu sa sadnicama marihuane, staklenku ispunjenu cvjetnim vrhovima marihuane, težine oko 17 grama i papirnatu vrećicu sa suhim lišćem iste droge.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 48-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga. Sumnja se da je 48-godišnji hrvatski državljanin omogućio trošenje droge 31-godišnjoj hrvatskoj državljanki. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Iste večeri, u Solinu, policajci su zatekli 52-godišnjaka s dvije plastične vrećice heroina. U vrećicama se nalazilo 212 grama heroina, zbog čega je muškarac odmah uhićen. Nakon dovršenog istraživanja 52-godišnjak je predan pritvorskom čuvaru uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a istu prijavu je i uz onu za omogućavanje trošenja droga dobio i 48-godišnji Osječanin. S.Lacić
Možda ste propustili...

TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA NA DARUVARSKOM PODRUČJU

Bračni par poginuo na motociklu

KOD NEKADAŠNJEG KINA NARODNI U OSIJEKU

Noćni sudar u Strossmayerovoj ulici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana