Mozaik
ODLIČAN KONCERT VATRE U VUKOVARU

Najava povratka u "staro normalno"
Objavljeno 7. lipnja, 2021.
U okviru festivala VukovArt u subotu je u središtu grada na Dunavu, na platou ispred Radničkog doma, koncert održala Vatra. Bio je to doista poseban događaj, kako za članove poznatog virovitičkog banda, tako i za brojne Vukovarce koji su, očito željni koncerata i svirki uživo, došli uživati u nastupu i u odličnoj atmosferi provesti večer. Dečki su odsvirali poznate hitove, ali i nove pjesme, a Ivan Dečak je više puta ponovio kako su nakon stanke koja je zbog korone potrajala godinu i četiri mjeseca napokon dobili priliku ponovno uživo svirati pred publikom.

- Večeras smo trebali biti na dodjeli Porina, međutim u Vukovaru smo i s nestrpljenjem smo čekali ponovno se popeti na pozornicu i dijeliti glazbu i emocije s publikom. Imali smo priliku i pogledati grad, posebno smo oduševljeni muralima koji su nastali u okviru VukovArta, kakve mnogi gradovi u Hrvatskoj nemaju - rekao je Dečak.

Od prve sekunde koncerta bilo je jasno kako je dečkima nedostajala interakcija i razmjena energije s publikom i da su spremno dočekali vrijeme povratka pod svjetla pozornice.

Njihovo oduševljenje dijelili su i Vukovarci, kao i građani okolnih mjesta koji nisu propustili priliku čuti Vatru uživo, a gotovo na svakom koraku su se mogli čuti komentari kako su svi željni velikih koncerata i povratka u stanje koje kolokvijalno nazivamo ‘starim normalnim‘, kada se punim plućima može družiti i uživati u odličnoj glazbi. D. Korpoš
KADROVI S KONCERTA BIT ĆE U NOVOM SPOTU
Ivan Dečak je između pjesama uspostavio odličnu interakciju s publikom, najavivši kako bi kadrovi s koncerta trebali biti dio spota kojim žele obilježiti povratak nastupima uživo. Prije izvođenja velikog hita, pjesme ‘Gorim’, zamolio je publiku da sjedne na plato i pjeva zajedno s njima kao na kakvoj opuštenoj prijateljskoj zabavi, što su prisutni s oduševljenjem prihvatili, uz nepodijeljeno mišljenje kako su organizatori festivala učinili odličan potez kada su u glazbeni dio VukovArta ove godine, među ostalim, uvrstili i nastup Vatre.
Možda ste propustili...

DONOSI 16 PJESMA TE POSVE NOVI ZVUK I ESTETIKU

Billie Eilish objavila novi album

REZULTATI ISTRAŽIVANJA PROVEDENOG NA EXIT FESTIVALU

Uz ograničenja ulaska, festivali nisu mjesta masovnog širenja virusa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MARKO FUNARIĆ SOLIST BOSUTSKIH BEĆARA NA SLATINSKOM LJETU

Ništa neće nas spriječiti
u autorskom stvaranju i
snimanju novih pjesama

2

UDRUGA PAUK ORAHOVICA

Kino za djecu, završnica
kviz lige i - koncert

3

HTV: MIA DIMŠIĆ I NOVA DOKUMENTARNA SERIJA "UDOMI ME"

S Bačićem i Dimterom radila glazbu za emisiju i pjeva na engleskom u odjavnoj špici