Regija
OPĆINA SUHOPOLJE UPISALA POVIJESNI DAN

Ana, Klara i Lucija Baltić - prve suhopoljske trojke
Objavljeno 25. veljače, 2021.
SUHOPOLJE

Općina Suhopolje upisala je još jedan povijesni dan. Naime, u toj općini rođene su prve trojke - Ana, Klara i Lucija, tri djevojčice koje su donijele neizmjernu radost obitelji Baltić, majci Josipi i ocu Tomi. Trogodišnji sin Marko i šestogodišnja kćer Magdalena odjednom su dobili još tri sestrice.

U povodu toga nove je sumještanke posjetio načelnik Siniša Horvat koji je darovao najmlađe sumještanke s godišnjom zalihom pelena. Uz prigodni paket, Općina Suhopolje izdvojila je još 6000 kuna jednokratne novčane pomoći, odnosno po 2000 kuna za svako novorođenče koje sukladno Odluci Općinskog vijeća dobije svako rođeno dijete u općini Suhopolje.

- Iznimna mi je čast i posebno zadovoljstvo u ovakvim lijepim trenucima s jednom simboličnom gestom u obliku novčane pomoći i godišnje zalihe pelena koje su trenutačno najveći prioritet naših malih sumještanki pomoći obitelji. Demografske mjere jedna su od okosnica rada na području općine, i za sada mogu reći da smo u tome vrlo uspješni. U posljednje tri godine broj novorođenih na području naše općine u velikom je porastu, a u budućem razdoblju svakako planiramo nastaviti s novim mjerama i aktivnostima kako bismo podigli kvalitetu naših najmlađih mještana na još veću razinu – rekao je Horvat te trojkama poželio sretno i zdravo djetinjstvo, a mami Josipi brz oporavak. V.G.
Možda ste propustili...

NA NEDJELJNIM LOKALNIM IZBORIMA

HNS-ova podrška Mirjani Adrić

ŽUPANIJA FINANCIJSKI POMAŽE

Potpora orahovačkim udrugama

OČEKUJE SE NASTAVAK PROJEKTA

Do jeseni početak radova na jezeru

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana