Regija
VALPOVO I OSIJEK-KOTEKS POTPISALI UGOVOR

Prometna infrastruktura i javna rasvjeta u Zoni II
Objavljeno 19. listopada, 2020.
VALPOVO

Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo s predstavnicima tvrtke Osijek-Koteks d.d. potpisao je ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometne infrastrukture i javne rasvjete u Zoni malog gospodarstva II grada Valpova, potvrđeno je na službenim mrežnim stranicama Grada.

Valja podsjetiti da je projekt već počeo, u lipnju 2019., te da je njegovo trajanje predviđeno do kraja 2021. godine, do kada bi se taj prostor trebao u cijelosti infrastrukturno opremiti. Nositelj projekta je Grad Valpovo, njegova ukupna vrijednost iznosi 8.544.243,26 kuna, od čega su nepovratne 3.733.529,22 kune.

"Svrha projekta je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko-poslovne infrastrukture i povećanje broja poslovno-proizvodnih pogona i prostora u Osječko-baranjskoj županiji s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta, a sve ulaganjem u izgradnju zajedničke osnovne infrastrukture unutar područja obuhvata Zone malog gospodarstva II u Valpovu", poručeno je iz valpovačke gradske uprave, odakle najavljuju da će u okviru projekta izgraditi 5649,70 četvornih metara poslovne infrastrukture te se očekuje porast broja poduzeća tijekom dvije godine nakon završetka samog projekta. L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BUTKOVIĆ I TRAMIŠAK OBIŠLI GRADILIŠTA

Na cestogradnji domaće tvrtke i građevni materijal

2

PRVI MEDIA IN TIME FESTIVAL

Mediji i novinari sve su učestalije pod terorom tužbi

3

OBILJEŽENA 10. GODIŠNJICA - “IN MEMORIAM MIROSLAV TUNJIĆ”

Izabrano sedam promotora nenasilja