Mozaik
U KINIMA 6. RUJNA

Michael Keaton u novom filmu “Bubimir, Bubimir”
Objavljeno 27. ožujka, 2024.
Napokon je stigao prvi teaser trailer za film "Beetlejuice Beetlejuice". Punih 36 godina nakon izlaska originalnog filma "Bubimir" Michael Keaton vraća se u naslovnu ulogu. Tim Burton ponovno se primio redateljske palice, a film je nedavno završio sa snimanjem. Winona Ryder i Catherina O‘Hare odlučile su ponoviti svoje uloge iz originalnog filma uz Keatona, a njima se pridružuju Jenna Ortega, Monica Bellucci i Willem Dafoe.

Nakon neočekivane obiteljske tragedije tri generacije obitelji Deetz vraćaju se kući u Winter River. Još uvijek proganjan Bubimirom, Lydijin (Ryder) život okreće se naglavačke kada njezina buntovna kći, tinejdžerica Astrid (Ortega), otkrije tajanstvenu maketu grada na tavanu, te slučajno otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba svijeta, samo je pitanje vremena kada će netko triput izgovoriti Bubimirovo ime i nestašni se demon vratiti kako bi oslobodio kaos.

Filmski znalci pretpostavljaju kako je neočekivana obiteljska tragedija zapravo smrt Charlesa Deetza kojeg je glumio Jeffrey Jones. Naime, Jones je prije više od dvadeset godina uhićen radi posjedovanja dječje pornografije i službeni je seksualni prijestupnik pa je jasno zašto ga Burton nije htio u svom novom filmu. Novi film “Bubimir Bubimir” u kina stiže 6. rujna ove godine. T.K.
Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike