Regija
AKCIJA “USKRS NAJPOTREBITIJIMA”

Djeca branitelja VPŽ uljepšala su
uskrsne blagdane najmlađima
Objavljeno 25. ožujka, 2024.
SLATINA



Humanitarna akcija Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije pod nazivom "Uskrs najpotrebitijima" potpuno je uspjela. Prikupljeni slatkiši, igračke i školski pribor zasigurno će uljepšati uskrsne blagdane najmlađima i najpotrebitijima, za koje je akcija i provedena.

Predstavnici Udruge na čelu s predsjednikom Juricom Culejem prikupljenu su pomoć u Slatini predali Caritasu Župe sv. Josipa, a dočekao ih je župnik i dekan Slatinskog dekanata, preč. Dragan Hrgič. U Voćinu je prikupljena pomoć predana Župi Pohoda Blažene Djevice Marije, a preuzela ju je časna sestra Stana Judita. Prečasnom Hrgiću i časnoj Juditi predstavnici Udruge ukratko su predstavili svoj rad te najavili planirane aktivnosti.

– Želimo zahvaliti svima koji su nesebičnim donacijama pomogli da se prikupi ovolika količina pomoći te da ova za nas vrlo važna akcija uspije. Zahvaljujemo i župniku Župe sv. Josipa Slatina, preč. Draganu Hrgiću, i župniku Župe Pohoda Blažene Djevice Marije Voćin, vlč. Ivanu Ereizu, što su prihvatili našu ponudu te nas podržali u ovoj akciji, kojoj je cilj pomoći najmlađima – poručili su iz Udruge djece hrvatskih branitelja VPŽ-a. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike