Mozaik
U NOVOJ SERIJI “STAR WARS: THE ACOLYTE” NA DISNEY+

Udaljena galaktika Ratova zvijezda
Objavljeno 22. ožujka, 2024.
Disney+ ove nas godine vraća u prošlost, u udaljenu galaktiku "Ratova zvijezda", u novoj seriji "Star Wars: The Acolyte". Napokon imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer, koji nam predstavlja glavne likove, koje predvode Amandla Stenberg, Lee Jung-Jae i Carrie Ann Moss. Prvi kadrovi otkrivaju nam djeliće onog što nas očekuje u novoj seriji "Ratova zvijezda", čija je radnja smještena 100 godina prije originalne prequel trilogije. Vidimo Jung-Jaea u ulozi učitelja Jedia kako podučava mlade nade, Stenberg u ulozi maskirane ratnice i Moss kao Jedi ratnicu. Iako je Visoka Republika razdoblje kojim uglavnom vlada mir, očito je da se sprema sukob jer se Jedii diljem galaktike pripremaju suočiti s misterioznim prijetnjama sa svih strana.

Radnja serije bit će smještena 100 godina prije događaja iz prequel trilogije "Ratova zvijezda", u vrijeme koje je poznato kao Visoka Republika. Era Visoke Republike opširno je dokumentirana u knjigama Ratova zvijezda. Opseg proširenog svemira Ratova zvijezda, kako u vremenu tako i u prostoru, dao je producentima šire polje za istraživanje i stvaranje novih priča.

Službeni sinopsis serije otkriva: "The Acolyte" je misteriozni triler koji će gledatelje odvesti u galaktiku mračnih tajni i nadolazećih sila tamne strane u posljednjim danima ere Visoke Republike. Bivša Padawan ponovno se ujedinjuje sa svojim Jedi Učiteljem kako bi istražili niz zločina, ali sile s kojima se suočavaju zlokobnije su nego što su ikad očekivali.

Iza serije stoji Leslye Headland, a u daleku galaktiku svijeta Ratova zvijezda ponovno ćemo zaroniti 4. lipnja ove godine, kada "Star Wars: The Acolyte" stigne na Disney+. T.K.
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

Najčitanije iz rubrike