Mozaik
LETEĆI ODRED IDE NA ZAGREBAČKI FESTIVAL

Nastupaju sa “Zakonom ljubavi”
Objavljeno 22. ožujka, 2024.
Jedan od naših najpoznatijih bendova, Leteći odred, predstavio je "Zakon ljubavi", pjesmu s kojom dolazi na ovogodišnji Zagrebački festival. Novi singl nosi njihov prepoznatljiv pop-rock zvuk, a sad ga prati i vizualna komponenta u produkciji Tomislava Povića. Priču u videospotu ispričao je strastveni glumački par Nina Horvat i Valentino Fiket.

- Naš glazbeni "Zakon Ljubavi" ima samo jedno pravilo: da vas ljubav vodi kroz život - poručio je bend.

Za ritmičnu melodiju i inspirativne stihove ove dinamične pop-pjesme zaslužna je već dobro znana ekipa – glazbu potpisuje frontmen benda Denis Dumančić, tekst Faruk Buljubašić – Fayo, a za aranžman su zaslužni Marko Mihaljević i Denis Dumančić.

- Već godinama naša glazba slavi ljubav, a ovim singlom ističemo moć ljubavi kao najjače univerzalne sile koja nas spaja i okreće planet. Ljubav prema voljenoj osobi je vatra koja se ne gasi, koja ukrašava živote i naš svijet čini ljepšim. Prepustite se čarima te moćne sile, koja u kombinaciji s glazbom postaje još intenzivnija, i postanite sljedbenici novog "Zakona Ljubavi" grupe Leteći odred - ističe Dumančić.

Sa svakim novim singlom Leteći odred približava se svojem novom studijskom albumu, za koji se polako priprema ostatak zanimljivog novog glazbenog materijala. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike