Novosti

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 20. ožujka, 2024.

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

.
Fides - obrt za ugostiteljstvo i ribarstvo u potrazi je za sezonskim radnicima na poziciji Kuhar (m/ž) i Roštilj / Grill majstor (m/ž) na Korčuli. Nude ugodnu radnu atmosferu obiteljskog restorana, odlična primanja, osiguran smještaj i hranu te mogućnost rada i iduće sezone. Prijave primaju do 23. ožujka.

 

Frizerski obrt Lolita traži više djelatnika na poziciji Frizer (m/ž) u Splitu. Budućim kolegama nude plaću ovisno o realizaciji i bonusu te iskustvu i angažmanu kandidata (do 1.500 eura), bonus za rad, dodatne edukacije i usavršavanja. Više o uvjetima radak ao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 23. ožujka.

 

VELPRO-Konzum plus d.o.o. zapošljava Vozač B i C kategorije (m/ž) na više lokacija diljem zemlje. Od kandidata očekuju SSS/KV vozač motornog vozila, minimalno godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačku dozvolu B ili C kategorije. Oglas je otvoren do 29. ožujka.

 

Germania sport d.o.o. u potrazi je za komunikativnom osobom koja bi postala dio njihovog tima na poziciji Operater u kladionici (m/ž). Kao novi član njihovog tima bit ćeš zadužen/a za prodaju listića sportske kladionice i isplaćivanje dobitaka po dobitnim listićima, vođenje blagajne te održavanje reda i čistoće na uplatnom mjestu. Javi im se do 28. ožujka.

 

Ako imaš dobre komunikacijske vještine, nemaš strah od pregovaranja s ljudima i motiviran/a si za rad onda je pozicija Specijalist za terensku prodaju (m/ž) u HrvatskomTelekomu idealna za tebe. Budućim kandidatima nude službeni tablet s neograničenim internetom koji može škoristiti i privatno, službeni auto te mjesečne bonuse. Svoju prijavu pošalji do 15. travnja.

 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Možda ste propustili...

SUPRUGA GA PRIJAVILA ZA PRIJETNJU I NASILJE U OBITELJI

Priveden čelnik gospićkog HDZ-a

PREGOVORI O SASTAVLJANJU PARLAMENTARNE VEĆINE

Andrej Plenković: Sastali smo se s manjinama, postoje kontakti s DP-om

Najčitanije iz rubrike