Mozaik
MIHOVIL ŠPANJA O SVOJEM MENTORU U “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Goran i ja otpočetka imamo vibru
Objavljeno 20. ožujka, 2024.
Popularni zabavni show "Zvijezde pjevaju" i ovog proljeća gledat ćete na programu Hrvatske radiotelevizije. U emisiji "Kod nas doma" gostovao je jedan od natjecateljskih parova, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja sa svojim mentorom Goranom Boškovićem, te otkrio što gledatelji mogu očekivati od njih.

- Kad sam upoznao svog mentora, bar telefonski, vrlo brzo smo imali konekciju i vibru. Meni je drago što sam danas ovdje, kako god to sve skupa prošlo. Uvijek imate očekivanja, ali ako si sportaš, uvijek očekuješ da ideš do kraja. Ovo mi je prvo natjecanje revijalnog karaktera. Tako da mi je drago što nema nikakvog pritiska. Od mentora pritisak malo postoji, međutim, veći je pritisak od obitelji - rekao je Mihovil.

- Ovo mi je sada idealna prilika da napokon i ja pobijedim u "Zvijezde pjevaju". Njega ide, 26 medalja na najvećim natjecanjima. Najtrofejniji u Hrvatskoj. Jedini idući korak je da pobijedimo u "Zvijezde pjevaju" - rekao je Goran i dodao kako je ovo "jedina emisija ovakvog tipa, pjevačka, gdje se očekuje od nekoga tko apsolutno nikad nije pjevao da pjeva svaki žanr fenomenalno".

- Kad radiš s osobama suprotnog spola, uvijek moraš biti jako pažljiv, fin, džentlmen. Ovo je jedan drukčiji oblik rada - kaže Goran.

- Meni javni nastup nije nikakav problem, jer sam i po vokaciji komunikolog, tako da su mi javni nastupi, dok sam se bavio sportom, bili jako dragi i bliski. Tako da mislim kako moj mentor neće imati problema s mojim javnim nastupima, a s mojim glasom, e to ćemo vidjeti već nakon Velike subote - rekao je Mihovil.

Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od 30. ožujka na Prvome programu HRT-a. Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Društvene mreže showa već su itekako aktivne, stoga, ako već niste, brzo ih zapratite na Instagramu, Facebooku i TikToku. T.K.
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

U POSLJEDNJOJ OVOSEZONSKOJ EMISIJI “RAZGOVOR S RAZLOGOM”

Gost je redatelj Vinko Brešan

Najčitanije iz rubrike