Novosti
PREDSJEDNIK HRVASKOG SABORA

Jandroković: Milanović i SDP pokušavaju razmontirati pravni poredak
Objavljeno 19. ožujka, 2024.

ZAGREB - Predsjednik Hrvaskog sabora Gordan Jandroković podsjetio je u utorak da je politika rad za javno dobro te poručio Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa.

“Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam: Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima”, napisao je Jandroković u objavi na Facebooku naslovljenoj "Tiha voda brege dere".

“U trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno je podsjetiti da je politika rad za javno dobro”, poručio je.

Istaknuo je da kratkotrajna zabava koju pružaju Milanovićeve izjave, “vode direktno u kaos, koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama, i općom nestabilnošću".

"Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama. Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost", poručio je.

Istaknuo je da je usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika ona "dosadna" politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas.

"Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku”, rekao je Jandroković i poručio biračima da se “ne daju zavesti”, a da velike fraze donose male rezultate.

(Hina)

Najčitanije iz rubrike