Mozaik
PREDSTAVIO SE U NAJPOZNATIJEM TV SHOWU ZA MAĐIONIČARE

Luka Vidović nastupio u
američkoj emisiji “Fool Us”
Objavljeno 31. siječnja, 2023.
Najpoznatiji hrvatski iluzionist Luka Vidović nedavno je oduševio najpopularniji mađioničarki dvojac na svijetu Penn&Teller u američkoj TV emisiji "Fool Us". Sada je produkcija emisije objavila i video u kojem se vidi nastup našeg Luke kojeg je publika u studiju od prve prihvatila. Trik s odijelom Tellera oduševio je i gledatelje emisije koji su brojnim komentarima nahvalili Luku.

- Ovaj je nastup definitivno kruna moje karijere. Dok sam se pripremao za njega preminula mi je majka. Upravo sam njoj posvetio nastup! Imao sam veliku tremu pred izlazak. No, kad sam izišao na najpoznatiju mađioničarsku pozornicu svijeta, bio sam presretan i jedva sam čekao da pokažem trik. Oduševila me produkcija emisije i sve oko nje. Nakon emitiranja dobio sam jako mnogo poruka iz cijelog svijeta, što mi je posebno drago - govori Luka Vidović, čiji su roditelji bili slavni glumci Ivica Vidović i Mirjana Majurec.

Penn je nakon trika pohvalio Luku. Istaknuo je njegov talent te komunikaciju s publikom. Voditeljica Alyson Hannigan Luki je dala priznanje da može na nekoliko jezika zabaviti i nasmijati publiku, što nije nimalo lako.

Penn&Teller poznati je američki komičarski i iluzionistički duo. Poznati su po tome što od 2011. vode program Penn&Teller "Fool Us". Penn je u svojim dramama uvijek vrlo pričljiv, a Teller nikad ne govori. Dvojac Penn Jillette i Teller upoznao se 1975. Njih su dvoje radili kao iluzionisti u četvrti Fisherman‘s Wharf, u San Franciscu, u Kaliforniji. Do 1981. bili su dio grupe od troje iluzionista pod nazivom "Kulturno društvo doline šparoga". Od 2001. duo je nastupao šest večeri tjedno u "Rio All Suite Hotel i Casinu" u Las Vegasu. U emisiji Penn&Teller "Fool Us" pred dvojcem se pojavljuju najpoznatiji mađioničari i iluzionisti iz cijelog svijeta kako bi izveli svoje trikove, a ako nijedan od njih ne može pogoditi kako je to učinjeno, iluzionist u pitanju pobjeđuje.

Nakon nastupa u Las Vegasu Luku u idućim mjesecima očekuju nastupi diljem Hrvatske na radost brojne publike. Lukin nastup možete pogledati u videu koji je u samo nekoliko dana pregledan više od 60.000 puta: https://www.youtube.com/watch?v=8Vmf5cl6KtQ&feature=share. T.K.

Tanja Kvorka
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana