Sport
ŠPANJOLCI OPREZNI U NAJAVAMA

Hajduk nam neće biti lak suparnik u dva susreta
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
Stručni stožer i igrači Villarreala kao da nisu gledali utakmice Hajduka protiv Dinama, ili recimo Varaždina, pa najavljuju: "Neće nam biti lako u dva susreta, Hajduk je jako dobra momčad". Može Hajduk bolje od ovoga što je pokazao u derbiju na Maksimiru, no koliko će i to bolje biti dovoljno dobro za jake Španjolce s kojima prvi susret igraju u četvrtak.

- Čeka nas teška utakmica, ali dobro se pripremamo za nju. S obzirom na to da je riječ o dva teška ogleda, nastojat ćemo ostvariti što bolji rezultat u prvoj utakmici kao domaćini. Konferencijska liga natjecanje je koje dočekujemo s mnogo želje - izjavio je 26-godišnji reprezentativac Argentine i veznjak Villarreala Giovani Lo Celso.

Londonski Tottenham ovoga je tjedna opet Villarrealu posudio Lo Celsa koji je prošle sezone u žutom dresu španjolskog kluba odigrao 21 utakmicu.

- Jako sam motiviran te željan velikih uspjeha. Poznajem ekipu i ligu, pa će mi to olakšati stvari - dodao je Lo Celso, koji je propustio pripreme s Villarrealom. Priključio se treninzima s momčadi, ali je pitanje hoće li ga trener Unai Emery poslati na travnjak protiv Hajduka.

- Vidjet ćemo. O tome će odlučiti trener. Ja se osjećam spremnim, no na treneru je da odluči - dodao je Argentinac.

Villarreal i Hajduk će u četvrtak, u 20.45 sati, u Španjolskoj odigrati prvu utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu. Pobjednik tog dvomeča nastupit će u grupnoj fazi Konferencijske lige.

Villarrealov izvršni direktor Fernando Roig Negueroles pozvao je navijače da doputuju u Valenciju iz 60 kilometara udaljenog Vilareala, gdje se zbog radova ne može igrati utakmica.

- Ovo je pretkolo protiv jedne vrlo dobre momčadi. Znamo koliko je bitna ova utakmica, pa zato očekujemo publiku na tribinama - rekao je Roig Negueroles. Villarreal će svojim navijačima organizirati prijevoz autobusima do stadiona Ciutat de Valencia, a cijena povratne karte košta tri eura (22,5 kuna). Svaki navijač s kupljenom godišnjom kartom može na blagajni stadiona podići i dvije besplatne ulaznice. U utorak je krenula i prodaja za uzvratni susret u kojem je Hajduk domaćin, cijene ulaznica na Poljudu su "paprene", karta za sjever je 150 kuna, istok 220, a za zapadnu tribinu 300 kuna. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike