Regija
SEDAM DANA DRUŽENJA I DOBRE ZABAVE

Nagrađena Vatrogasna mladež Sladojevaca u kampu u Fažani
Objavljeno 17. kolovoza, 2022.
SLADOJEVCI



Prvo mjesto na natjecanju vatrogasne mladeži u najbržem odijevanju interventne uniforme Virovitičko-podravske županije donijelo je Vatrogasnoj mladeži DVD-a Sladojevci nagradni sedmodnevni boravak u 27. kampu vatrogasne mladeži u Fažani.

S mladim sladojevačkim vatrogascima bili su u kampu i njihovi voditelji, i svi su proveli izuzetno zanimljiv i različitim programima ispunjen tjedan u druženju s mladima iz vatrogasnih društava s područja cijele Hrvatske. Bilo je raznih vatrogasnih igara, natjecanja u raznim sportovima, ali i zabavnih večeri, jer je birana missica kampa, najbolja frizura, bilo je kviza, izbora super talenta, karaoka, maškare…

Sladojevčanka Mihaela Sabo bila je druga pratilja miss Kampa mladeži Fažana 7. smjene, što je posebno obradovalo njezinu ekipu. Na večeri pod maskama sladojevački su mladi vatrogasci imali grupnu masku Rimljana, Cezara i Kleopatru te solotočku poglavicu divljeg vala Safane, a za karaoke odabrali su pjesmu Inati se Slavonijo. U obje konkurencije zauzeli su ponosno drugo mjesto, a usput su se i dobro zabavili.

Osim svih tih aktivnosti, mladi su također obišli znamenitosti Pule, što je upotpunilo njihov boravak u kampu, u kome su stekli i neka nova prijateljstva i koji će još dugo pamtiti. P.Ž.
Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

U NADBISKUPIJSKOM OBITELJSKOM CENTRU

Otvoren Vrt arkanđela Rafaela

OBILJEŽENE OBLJETNICE ROĐENJA VELIKANA

Cvijeće pred bistama Kršnjavoga i Bilinskog

Najčitanije iz rubrike