Mozaik
OBJAVLJENA SU NOVA IMENA

Zaokružuje se glumačka ekipa nove, pete sezone popularne serije “Fargo”
Objavljeno 12. kolovoza, 2022.
Dugo očekivana nova sezona hit-serije "Fargo" popunjava svoju glumačku postavu. Prije nekoliko mjeseci saznali smo kako će se u glavnim ulogama naći Juno Temple, Jon Hamm i Jennifer Jason Leigh, kojima su se ovih dana pridružili Joe Keery, Lamorne Morris i Richa Moorjani. Keery je svoju slavu stekao zahvaljujući seriji "Stranger Things", a u petoj sezoni "Farga" naći će se u ulozi Gatora Tillmana. Morris nas je godinama zabavljao kao Winston u humorističnoj seriji "Nova cura", a u "Fargu" se njegov lik zove Witt Farr. Moorjani nas je osvojila kao Kamala u seriji "Never Have I Ever", a sad joj je pripala uloga Indire Olmstead. Osim imena njihovih likova drugi detalji nisu poznati.

Antologijska dramska serija kreatora Noaha Hawleya inspirirana je nagrađivanim kultnim filmom "Fargo" iz 1996. i u dosadašnje četiri sezone već je stekla svoj kultni status. U svakoj sezoni istražuju se ubojstva na srednjem zapadu, s tim da su neka čak i povezana na iznenađujući način. Peta sezona vremenski će biti smještena u 2019. godinu.

Dosad su u seriji glumila poznata imena kao što su Billy Bob Thornton, Chris Rock, Kirsten Dunst, Martin Freeman, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Ewan McGregor i Jessie Buckley, pa i naš Goran Bogdan, koji je glumio u trećoj sezoni. T.K.
Najčitanije iz rubrike