Osijek
KOLOVOŠKO IZDANJE JE SPREMNO

Sajam antikviteta ove će su subote održati u Perivoju kralja Držislava
Objavljeno 4. kolovoza, 2022.
Tradicionalno prve subote u mjesecu na rasporedu je jedan od najiščekivanijih društvenih događaja u Osijeku - Sajam antikviteta u organizaciji tvrtke Osječki sajam i suorganizaciji Turističke zajednice grada Osijeka, koji će zasigurno i u svom kolovoškom izdanju privući mnoštvo naših sugrađana i gostiju iz cijele Slavonije i Baranje u Perivoj kralja Držislava, gdje je Sajam prije više od godinu dana premješten zbog radova na staroj lokaciji u Tvrđi.

U potrazi za antikvitetima, po kojima je sajam najpoznatiji, ali i jednako traženih i popularnih proizvoda domaćih obrtnika, OPG-ova i drugih, osječki je Sajam antikviteta doista nepresušno vrelo starina, knjiga i brojnih drugih predmeta kao i radosnog druženja, ali i gastroponude. Čak i ako ne namjeravate ništa kupiti, šetnja, cjenkanje ili čašica razgovora sa znancem ili prijateljem kojega ćete tamo sigurno sresti, dovoljan su povod za posjet ovoj uistinu jedinstvenoj manifestaciji.

- I dalje smo na istoj lokaciji, kod popularne Školjke, odnosno u Parku kralja Držislava, gdje očekujemo naše Osječane, ali i brojne goste. Ljeto je, mnogi su na godišnjem odmoru, no kao i prošle godine u ovo vrijeme, vjerujem kako će odaziv biti dobar. Ponuda će zasigurno biti na standardnoj razini - najavljuje i poziva Alen Vukašinović, direktor "Osječkog sajma", tvrtke koja u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Osijeka stoji iza Sajma antikviteta.

Dođite u Park kralja Držislava u subotu od 9 do 14 sati te na mnoštvu štandova pronađite unikatne predmete poput nakita, knjiga, stripova i časopisa, umjetnina i ostalih raznovrsnih starina. Na sajmu pronađite i razne obrtničke proizvode i proizvode seoskih gospodarstava poput drvenih igračaka, sireva, gastrodelicija, vina i džemova. Sajam antikviteta omiljena je lokalna manifestacija na kojoj ćete svaki put pronaći nešto novo i jedinstveno, a naslanja se na višestoljetnu tradiciju sajmovanja u središtu Tvrđe na Trgu Sv. Trojstva. I. Alilović
Možda ste propustili...

HUP OSIJEK NASTAVIO SET SEMINARA ZA POSLODAVCE

Benefiti za zapošljavanje invalida

SPOJ GINEKOLOGIJE I NEINVAZIVNE ESTETSKE MEDICINE

Poliklinika Sara sada i u Osijeku

Najčitanije iz rubrike