Sport
NAJBOLJI NAPAD PROTIV NAJBOLJE OBRANE

Stiže odlična momčad, ali znamo kako ju dobiti
Objavljeno 8. prosinca, 2021.
Obračun prve i druge momčadi Prve HNL na Rujevici označen je kao onaj koji može dodatno podignuti uzavrele navijačke strasti, pa je vodstvo Rijeke pozvalo Armadu i sve svoje navijače da se tijekom današnje utakmice s Osijekom suzdrže od bilo kakvog neprimjerenog ponašanja kao što su govor mržnje, upadi na teren ili, nedajbože, nekakvi obračuni s gostima. Da se suzdrže od onoga što su činili protiv Hajduka. Trener momčadi s Kvarnera Goran Tomić uvjeren je kako njegova momčad zbog navijača više nikad neće morati igrati pred praznim tribinama, kao što je igrala prošlo kolo s Hrvatskim dragovoljcem, a 91. obračun Rijeke i Osijeka najavio je nizom komplimenata na račun bijelo-plavih.

- Nastavljamo zahtjevni niz utakmica. Dolazi nam kvalitetni Osijek s odličnim trenerom. Osijek igra dobar nogomet, ima širok kadar igrača koji mogu nadomjestiti one kojih nema, ali i mi smo spremni, znamo što moramo raditi, imamo jasnu ideju kako igrati i pobijediti. Očekuje nas zahtjevan susret, ali vjerujem da uz pomoć naše publike idemo do nove pobjede - poručio je Tomić.

Ogled na Rujevici bit će sudar najbolje obrane (Osijek) i najboljeg napada lige (Rijeka).

- Nadam se da ćemo još poboljšati napadačku statistiku, a zadržati kvalitetu i koncentraciju u zadnjoj liniji. U ovakvim utakmicama mogu presuditi detalji, ponekad je potrebna i doza sreće. Nadam se da ćemo je imati - dodao je Tomić, koji je naglasio kako je u njegovoj momčadi odlična atmosfera i priča se isključivo o pobjedi i zadržavanju "jedinice" na tablici Prve HNL. I. Li.
Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE U KUGLANJU

Očekivani rasplet za slavonsku petorku, dvojac među osam

EUROPSKO PRVENSTVO U VESLANJU

Polufinale je tu, mogu naši i brže

Najčitanije iz rubrike