Sport
RESPEKT ZA OSIJEK

Runjaić hvali Osječane
Objavljeno 21. srpnja, 2021.
Trener Pogona Kosta Runjaić s puno je respekta govorio o NK Osijek. Jako se dobro pozna s Nenadom Bjelicom, štoviše, trener bijelo-plavih bio je jedan od važnih razloga zbog kojih je Runjaić odlučio krenuti u poljsku avanturu. U Pogonu je već četiri godine te je uspio taj klub podignuti na višu razinu. Pogonu će susret protiv Osijeka biti prvi službeni u novoj sezoni.



- Velika je utakmica pred nama nakon dugih i teških priprema. S Bjelicom imam odličan odnos, on je zaslužan što sam odlučio preuzeti Pogon, a Osijek je težak suparnik. Bio je drugoplasirani u Hrvatskoj prošle sezone, dugo se borio za titulu. Ima u svojim redovima najboljeg strijelca prvenstva, ima najbolju obranu hrvatske lige, srušili su klupski rekord po broju pobjeda, teško im je zabiti pogodak. Organizirani su, stabilni, znaju kazniti svaku pogrešku suparnika. Toliko o njima. Što se naše momčadi tiče, mi smo motivirani i spremni. Momčad nam je stabilna i vjerujem kako ćemo odigrati dobru utakmicu i uz pomoć naših navijača doći do rezultata koji će nam omogućiti mirniji odlazak na uzvratnu utakmicu u Osijeku - rekao je Kosta Runjaić, trener Pogona.



Pogon neće biti kompetan jer će mu izostati Michał Kucharczyk, koji ima žute kartone, a zbog ozljede među kandidatima za utakmicu neće biti ni Igor Lasicki. D.Kl.
Možda ste propustili...

USPJEH MLADIH KOŠARKAŠICA S DRAVE

Mursa izborila nastup na završnici

TAMAS BOGNAR NA RUJEVICI

Mađar sudi derbi Rijeke i Dinama

Najčitanije iz rubrike