Mozaik
PROJEKT JOŠKA LOKASA

Druga sezona TV serije
“Nestali”: Ratna priča
dobit će četiri nastavka
Objavljeno 6. svibnja, 2021.
U zadarskom zaleđu počelo je snimanje druge sezone domaće ratne serije "Nestali". Priča iz Domovinskog rata, koja je osvojila mnogobrojne simpatije i priznanja, dobit će četiri nova nastavka, koja će se u programu HRT-a naći na jesen. Mjesto je snimanja, kao i prvog serijala - Velebit.

- Ovo je okruženje zapravo nevjerojatno i nije ni čudno što i strani filmaši sve češće snimaju - kaže autor serije Joško Lokas.

Uz kamenjar, s kojim bjelovarski bratski dvojac i nije baš na ti, Velebit je dodatno zakomplicirao stvar i pred glumce stavio još jedan izazov.

- Primjećujemo i dosta poskoka, paše im ovo toplo vrijeme pa su počeli izlaziti - kaže Goran Navojec, koji glumi Prku.

No uigranoj ekipi, koja je na setu od jutra do mraka, ništa nije problem. Jedino možda uloge negativaca, oko kojih i nije bilo nekoga laktanja.

- Zna se da je uvijek bolje biti negativac nego pozitivac. S druge strane, bio sam u ratu dragovoljac i ovo mi je prva uloga u kojoj igram nekog Srbina, zanimljivo je - kaže Milivoj Beader. Prva sezona bila je prošlogodišnja najgledanija domaća serija.

- Iznenadilo me koliko je ženski dio auditorija to popratio i ovim putem zahvaljujem na tome - kaže Navojec, koji igra Sikiru.

Novi serijal nastavlja priču tamo gdje je stao prethodni. Radnja se događa tijekom jednog dana i noći uoči Oluje. T.K.
Najčitanije iz rubrike