Mozaik
LOVATO OTKRIVA U DOKUMENTARCU

Zbog droge imala tri moždana i srčani udar
Objavljeno 19. veljače, 2021.
Pop-zvijezda Demi Lovato kazala je da je imala tri moždana udara i srčani udar kad je hospitalizirana 2018. zbog predoziranja drogama te da je ta epizoda ostavila određena moždana oštećenja. Lovato (28) promovirala je novi dokumentarni film koji će, prema njezinim riječima, pružiti pune informacije o predoziranju koje ju je gotovo koštalo života.

- Imala sam tri moždana udara. Imala sam srčani udar. Liječnici su rekli da imam još od pet do deset minuta - rekla je u izvatku dokumentarca "Plešući s vragom", koji će biti objavljen na YouTubeu 23. ožujka.

Iako je pjevačica otvoreno govorila o svojim ovisnostima o drogama i alkoholu, kaže da je još mnogo toga što javnost ne zna o predoziranju i onome što je tome prethodilo. Godine 2018. bivša dječja zvijezda Disney Channela pronađena je bez svijesti u svom domu na Hollywood Hillsu od predoziranja opijatima i fentanilom. Samo nekoliko tjedana prije objavila je pjesmu "Sober" u kojoj je pjevala o posrtanju nakon šest godina trijeznosti.

- Proteklih nekoliko godina čula sam mnogo priča o svom životu i onome što ljudi misle da se dogodilo. Željela sam da moji obožavatelji znaju što je istina. Imam oštećenja mozga i još osjećam posljedice - rekla je dodajući da ne vozi jer dobro ne vidi.

Lovato je prethodno patila od poremećaja prehrane i kokain je počela uzimati u dobi od 17 godina, a s 18 godina bila je prvi put u klinici za odvikavanje kada joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike