Mozaik
NOVI SINGL "JAKA" NAĆI ĆE SE NA NOVOM ALBUMU U VELJAČI

Zdenka Kovačiček snimila duet s Davorom Gopcem
Objavljeno 22. siječnja, 2021.

"Jaka" je odvažni glazbeni novitet hrvatske kraljice blues i jazz scene Zdenke Kovačiček te hrvatskog kralja punka Davora Gopca. Šesti je ovo singl s nadolazećeg albuma Zdenke Kovačiček "Konstatacija jedne mačke", koji izlazi u veljači. Žena za sva vremena izbacila je pravu pjesmu za sve samosvjesne žene, kao i za one koje žele neustrašivo kročiti kroz život.


- Pjesma "Jaka" prava je ženska priča, prekrasan tekst Daniele Borovnjak, posvećen jakoj ženi, pun optimizma, pa pomalo i erotike - poručuje Zdenka. Novom singlu je dodatnu snagu dao i vokal neponovljivog frontmena Psihomodo Popa.

 



- Davor Gobac je moj veliki prijatelj, znamo se dugo godina. On je jedan od najznačajnijih, najdugotrajnijih, autentičnih, prepoznatljivih legendi naše glazbene scene. Dugo sam čekala priliku da realiziramo neki zajednički projekt. Hvala Davoru što je prihvatio moj poziv i uveličao moj album. Mislim da je Davor bio pravi izbor za ovu pjesmu. Zahvaljujući njegovoj interpretaciji, povjerovat ćete u svaku riječ i svaki stih, upućen u ovom slučaju meni, a sigurna sam da će se u njima prepoznati i mnoge ženske duše - zaključuje Zdenka.

Pjesmu je uglazbio Marko Tomasović, a iza aranžmana stoji Hrvoje Grčević. Efektan spot snimljen je u Kinoteci, a snimao ga je i režirao Hrvoje Zalukar. T.K.

Možda ste propustili...

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike