Mozaik
ROCK&OFF NAGRADE

Vi birate tko će osvojiti nagradu publike 2020.
Objavljeno 18. siječnja, 2021.
Alejuandro Buendija, ABOP, BluVinil, Boris Štok, Damir Urban, Goran Bare & Majke, J.R. August, Je Veux, Jonathan, Mark Mrakovčić, Nika Turković, Porto Morto, Rundek & Ekipa te Valentino Bošković natječu se za treću Iskonovu nagradu publike! Dobitnicu ili dobitnika birate upravo vi, a za svog favorita možete glasati na stranici https://www.iskon.hr/Rock-Off! Glasovanje traje do 31. siječnja, a dobitnika nagrade za najbolja glazbena ostvarenja domaćih izvođača u 2020. godini doznat ćemo 4. veljače na trećoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.


Svoj glas može dati svaki zaljubljenik u dobru domaću glazbu do 31. siječnja 2021., i to na Iskonovim stranicama jednom dnevno. Što više puta glasate, povećavate si mogućnost osvajanja jedne od odličnih nagrada koje možete provjeriti na Iskonovim stranicama. Rock&Off je nagrada za najbolja domaća glazbena ostvarenja prema izboru novinara iz relevantnih hrvatskih medija koji redovito prate i poznaju domaću aktualnu i suvremenu rock, pop, jazz, rap i elektronsku scenu. Ove godine u glasačkom tijelu sudjeluju ukupno 83 glazbena novinara.
Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web-stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana