Regija
POPULARIZACIJA EKOLOŠKIH AKTIVNOSTI

Škola iz Ivanova u eTwining projektu
Objavljeno 26. listopada, 2020.
IVANOVO

Učenici i učiteljice područne škole Ivanovo pri Osnovnoj školi Ante Starčevića Viljevo ove školske godine sudjeluju u eTwining projektu "Živimo zeleno". Zahvaljujući pripremama i timskom radu ivanovačkih učiteljica razredne nastave Kristine Vincetić i Tajane Hrupački, učenici PŠ Ivanovo tijekom projekta koji će trajati do lipnja 2021. godine, obilježavat će prigodne datume, volontirati i sudjelovati u ekoakcijama i izrađivati brošure. Također, prikupljat će plastične čepove i stari papir, ali i izrađivati reciklirani papir. Tijekom projekta ivanovački školarci moći će uživati i u likovnim, dramskim, kreativnim i glazbenim radionicama.

Sve projektne aktivnosti u službi su stjecanja i razvoja kompetencija potrebnih u 21. stoljeću kroz suradničko i istraživačko učenje, te stvaralački element učenja kroz rad.

- Projektom želimo stvoriti i razvijati ekološku svijest kod naših učenika, ali i šire. Poticat ćemo volonterski, društveni, praktični i kreativno-stvaralački rad i uključivanje djece u ekološke aktivnosti kroz koje će učenici stjecati navike odgovornog ponašanja prema okolišu - ističu ivanovačke učiteljice. S.F.
Možda ste propustili...

RADIONICA U POVODU FESTIVALA ZNANOSTI

Fakultet ojačao vezu s društvom

Najčitanije iz rubrike