Mozaik
KRAJEM RUJNA NIZ KONCERATA U ZAGREBU

Josipa Lisac nastupa u dvorištu ALU-a
Objavljeno 12. rujna, 2020.
LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se održati u njezinom dvorištu u Ilici 85. Svi nastupi bit će ograničeni na 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka. Prvi u nizu koncert je glazbene dive Josipe Lisac koji je na rasporedu u petak, 25. rujna.

Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU-a podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni singl “Daleko”. Bit će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate, održan u srpnju 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u središtu grada pred 4500 ljudi. Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10 % kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna pušteno je jučer u prodaju na svim Eventovim prodajnim mjestima i online na www.eventim.hr. Sva mjesta kombinacija su slobodnog sjedenja i stajanja i nisu numerirana. T.K.
Možda ste propustili...

AKCIJSKO-AVANTURISTIČKI SF SPEKTAKL

Prvi trailer za “Monster Hunter”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GLUMICA OTKRILA NOVU STRAST

Mira Perić odlučila polagati ispit za upravljanje motociklom

2

“VARIETY”: STIGLE PRVE PROGNOZE O VRIJEDNIM NAGRADAMA

Favoriti za Oscare: Filmovi koji bi mogli slaviti u travnju 2021.

3

U SELU KUPUSINI U VOJVODINI

Jelen lovcu "oteo" pušku i pobjegao!