Mozaik
HR TOP 40: RIŠPET IMA NAJVEĆI SKOK

Delačev hit “Nikad nije kasno” na samom vrhu
Objavljeno 7. srpnja, 2020.

Ovotjedna HR Top 40 lista prepuna je vedrih ljetnih hitova. Ne začuđuje stoga ni podatak da je pjesma klape Rišpet “Maka, maka” ostvarila najveći skok na tjednoj ljestvici. Poletni će se ritam i zabavni stihovi te pjesme zasigurno još mnogo puta moći začuti na radijskim postajama tijekom ovog i nadolazećih ljeta. Tu nam pjesmu donosi Hit Records.
- Nakon rasprodanog koncerta Rišpeta u Spaladium areni u ožujku, ovo je ponovno divna vijest. Presretan sam i jako mi je drago zbog toga - rekao nam je u povodu toga Pero Kozomara iz klape Rišpet. Veliki skok bilježe i Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli koji su s 25. skočili na 15. mjesto sa “Samo da si tu”.

 


“Nikad nije kasno” otpjevao je Igor Delač i dospio na sam vrh ljestvice najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj! Pjesma puna motivacijskih poruka nije mogla stići u boljem trenutku, a to su prepoznali i radijski urednici koji su upravo tu pjesmu emitirali najviše puta od svih pjesama na ljestvici. “Nikad nije kasno” izdaje Croatia Records.


Massimova pjesma u izdanju Aquarius Recordsa “Mali krug velikih ljudi” i ovoga je tjedna ostala jedna od najemitiranijih te se našla na drugom mjestu aktualne HR Top 40 liste, a ljetna atmosfera vratila je Pravila igre među najslušanije izvođače u Hrvatskoj, za što je zaslužna zarazna melodija “Usana od šećera”, koja je osvojila srca domaće publike i radijskih urednika. Četvrto mjesto je zauzeo Pavel s novim singlom “Bijela jedra”, a peto mjesto drži gore spomenuta Klapa Rišpet. Maleni pad na listi bilježi Mia Dimšić koja je s pjesmom “Unatrag” s 18. pala na 20. mjesto ovog tjedna.


Kad je riječ o tjednim regionalnim listama, “Mali krug velikih ljudi” prednjači u Dalmaciji, Gradu Zagrebu, Istri i primorju te središnjoj Hrvatskoj. U Slavoniji se na prvom mjestu našla pjesma “Nikad nije kasno”, a u zagorskoj regiji na broju jedan pjesma je “Ne zaboravi me” grupe Ljubavnici.
Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. Pjesme s liste možete poslušati na Deezer i Apple kanalima Hrvatske diskografske udruge na playlisti “hrtop40”. T.K.

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

Najčitanije iz rubrike