Mozaik
IVANA BANFIĆ POZVALA SVOJE FANOVE

Snimite se uz “Celebrity” i bit ćete u videospotu!
Objavljeno 2. travnja, 2020.
Hit-singlom "Vrati me u disco" Ivana Banfić I Bee prošle je godine oraspoložila i rasplesala cijelu Hrvatsku, a niz nesretnih okolnosti koje posljednjih tjedana potresaju našu zemlju u njoj je probudio prkos i navalu optimizma te je odlučila širiti pozitivu i dobru energiju. Pjevačica je pozivala sve ljude koji provode vrijeme u izolaciji da snime video u kojemu sa svojim ukućanima plešu u ritmu pjesme "Celebrity" i svi oni postat će dio službenog videospota koji će pratiti taj singl.

Poruka koju Ivana želi prenijeti pjesmom "Celebrity" jest da je svaki čovjek celebrity, odnosno zvijezda u svom malom svemiru koji čini njegova obitelj i najmiliji. Nitko nije iznad nikoga, što se najbolje pokazuje u kriznim vremenima koja na površinu izbacuju jedine prave vrijednosti svakoga čovjeka, a to nisu ni slava, ni novac, ni broj pratitelja na društvenim mrežama, nego spoznaja da smo ostali ljudi, ma kako neljudski uvjeti bili.

- Objavljivanje singla "Celebrity" planirala sam, zbog svima znanih događanja, odgoditi za neka bolja vremena, jer, kao, nije vrijeme za to. Ali onda sam shvatila da baš zbog svega što nam se događa želim izaći s ovom pjesmom, jer tko zna što donosi sutra, želim živjeti u trenutku, dati najbolje od sebe i živjeti bez straha od budućnosti. Pridružite mi se u ovoj inicijativi, pokazat ćemo još jednom da je naš duh neuništiv. Snimajte se dok kuhate, usisavate, perete suđe, plešete s klincima, kućnim ljubimcima. Oslobodite dijete u sebi! - poručuje Ivana koja je nedavno objavila autobiografsku knjigu "Devedesete" u kojoj vrlo iskreno progovara o najturbulentnijem razdoblju svog života u 90-ima kada je gotovo 365 dana u godini bila izvan doma putujući s koncerta na koncert. Takav tempo nagnao ju je da stane, preispita i do temelja promijeni svoj život.

Svi vi koji želite biti dio spota za pjesmu "Celebrity", video snimljen mobitelom postavljenim horizontalno pošaljite u inbox Ivanina službenog facebook-profila: www.facebook.com/IvanaBanfic/. Slanjem videa automatski pristajete biti dijelom službenog videa za pjesmu "Celebrity". T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RADIO OSIJEK: DANAS XI. MEMORIJAL DARKA PAURIĆA

U trosatnom programu na radiju i internetu nastupaju brojne tamburaške zvijezde

2

ORGANIZATORI OBJAVILI NOVI DATUM

20. EXIT festival održat će se od 13. do 16. kolovoza 2020.

3

SELFIE IZ SOBE IVAN HULJIĆ, GLAZBENIK I PRODUCENT

Nadam se što manje zamišljati koncerte i što prije ih doživjeti