Mozaik
DVOJAC ELFS IMA NOVU KOLEKCIJU

Magnolija kao kulisa za proljetnu modnu priču
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
Magnolija, naravno! Najslađi vjesnik proljeća, ali i najljepša procvjetana krošnja koja uvijek ostavlja bez daha ELFS-ima je poslužila kao savršena kulisa za novu neodoljivu modnu priču! Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, ova proljetna kolekcija modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena - nikad dosta! I ovaj se put pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron, koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju! Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije, iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć! Romantičan izgled i odvažan duh tajno su oružje svake pripadnice nježnijeg spola.

- Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo - radimo 100 % sa srcem! - kaže Aleksandar Šekuljica.

- I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu. - nadodaje Ivan Tandarić.

Ova kolekcija, baš kao i sve s potpisom ELFS-a, dostupna je trenutačno samo u ponudi ELFS webshopa, čime i ELFS-i poručuju: ‘‘#ostanidoma.‘‘ T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana