Mozaik
DAVID BRYAN

Klavijaturist Bon Jovija objavio da je zaražen koronavirusom
Objavljeno 24. ožujka, 2020.
Klavijaturist američkog rock-sastava Bon Jovi David Bryan, zaražen je koronavirusom, što je potvrdio na svom Instagram profilu. U objavi je otkrio da je upravo dobio rezultate testova te da je bolestan već tjedan dana, ali i da se osjeća sve bolje.

- Upravo sam dobio rezultate testova i pozitivan sam na koronavirus. Bolestan sam već tjedan dana, ali svaki dan mi je sve bolje. Molim vas da se ne bojite. Ovo je gripa, a ne kuga. U karanteni sam cijeli tjedan i bit ću još tjedan dana. Kad se oporavim, testirat ću se ponovno kako bih bio siguran da sam se riješio ovoga groznog virusa. Molim vas, pomozite jedni drugima. Ovo će uskoro biti gotovo ako svi pomognemo u tome - napisao 58-godišnji klavijaturist. Bryan je objavio i tri samostalna albuma: "Netherworld - soundtrack" (1992.), "On a Full Moon" (1995.) i "Lunar Eclipse" (2000.), a i autor je brodvejskog mjuzikla "Memphis".

Pjevač Jon Bon Jovi je na svojem Instagram profilu objavio snimku na kojoj je poslao podršku obožavateljima u Chicagu nakon što je saznao da su na prozorima pjevali jednu od njihovih pjesama "Livin‘ on a Prayer". D.M.
Možda ste propustili...

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike