Mozaik
GRUPA VATRA OBJAVILA NOVI SINGL I SPOT “SVA NAŠA LJETA”

Dečakova posveta djetinjstvu
Objavljeno 27. veljače, 2020.
- "Sva naša ljeta" svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić zbog loše navučenih čarapa, prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru... Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava.

Gledam ih kako rastu dok ja starim, i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. "Sva naša ljeta", upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži - rekao je Ivan Dečak o novoj pjesmi "Sva naša ljeta", kojom najavljuju deseti album.

U snimanju pjesme su, uz bend, sudjelovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima te gudači Matej Milošev i Dean Melki. Aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović koji je radio orkestraciju Opere Industriale na nedavnom otvorenju EPK u Rijeci. Produkcija, mix i mastering djelo su produkcijskog tima Jure Ferine i Pavla Miholjevića. Glazbu i tekst potpisuje Ivan Dečak.

Spot je snimio Radislav Jovanov Gonzo, a glavne uloge pripale su najboljim plesnim parovima na europskoj ljestvici u standardnim i latinoameričkim plesavima, državnim prvacima Karlu Ostružnjaku, Karli Ivaštinović, Mati Ostružnjaku i Hani Sorić iz plesnog kluba Academia. Vatra 4. travnja nastupa u zagrebačkom klubu Booglaoo. T.K.
Možda ste propustili...

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike