Mozaik
IZNESENE BROJKE NAKON FESTIVALA

Udruga Bubamara: Uspješnim Rock Marinfestom prikupljeno je 4077,50 kuna za “Buba bar”
Objavljeno 16. siječnja, 2020.

Udruga osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci uspješno je organizirala 12. Rock Marinfest u Vanilla Clubu, u Vinkovcima, a novčana sredstva namijenit će se otvaranju ‘‘Buba bara‘‘ tijekom 2020. godine. Na kraju svakog održanog Rock Marinfesta održi se konferencija za novinare na kojoj se iznesu brojke oko novčanih sredstava, tako je bilo i ove godine nakon održanog 12. Rock Marinfesta.

- Imali smo jedan uistinu dobar Rock Marinfest, tako da se ‘‘Vinkovačka stvar‘‘, plus gosti, pokazala kao dobar pokazatelj te smo mišljenja da dižemo ljestvicu. Uložili smo mnogo truda i to se na kraju isplatilo. Već smo u pripremama za sljedeću godinu. U vrijeme Adventa u Vinkovcima imali smo, kao i prošle godine, našu kućicu, odnosno "Buba bar", gdje je bilo mnogo ljudi. Naša Udruga osoba s invaliditetom Bubamara trenutačno skrbi za približno 1500 korisnika - rekao je Ivan Grigić uime Udruge osoba s invaliditetom Bubamara ‘‘Vinkovci‘.

Goran Čelig, jedan od organizatora uspješno održanog 12. Rock Marinfesta, nije krio zadovoljstvo kako je sve prošlo na ovogodišnjem festivalu.

- Održani 12. Rock Marinfest imao je malo čudniju verziju nego prijašnjih godina. Uvijek smo imali neka velika imena, a sada smo išli samo na vinkovačka imena. Mnogi su govorili da to neće ispasti dobro, kako neće biti dobar odaziv ljudi, no dogodilo se ono upravo suprotno. Koncert je uspio, a i sami izvođači bili su zadovoljni. Posebna atmosfera bila je u backstageu, jer se mnogi nisu vidjeli jako dugo. Imali smo jednu sintezu između publike i samih izvođača koji su više puta rekli kako su ‘‘nabrijani‘‘ za Vinkovce, što su u konačnici i pokazali. Kad pogledamo sve, možemo reći da smo više nego zadovoljni održanim Rock Marinfestom - rekao je Goran Čelig.

Ako govorimo o onom financijskom dijelu održanog 12. Rock Marinfesta, moramo reći da je prihod bio 31.670,00 kuna, a rashodi 27.592,50 kuna, tako da je ostvaren prihod za Udrugu osoba s invaliditetom Bubamara u iznosu od 4077,50 kuna, koja će sredstva utrošiti za skoro otvaranje "Buba bara".

I na ovome festivalu, koji se održava od 2008., nije nedostajalo dobre zabave, a nastupili su acoustic indie rocker Darko Jakuš Jale, mlada vinkovačka hip-hop uzdanica AnteBiotik, rockeri the Karambol, kultna Septica, rock ‘n’ roll veteran Zoran Čalić s pratećim Bandom, rodonačelnici soničnog garage punk-bluesa Erotic Biljan & His Heretics te u svojstvu gosta splitski reper Krešo Bengalka.

Mario Kokaj
Rock Marinfest posvećen je tragično preminulom Marinu Pokrovcu, vinkovačkom gitaristu sastava Majke
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

Najčitanije iz rubrike