Mozaik
BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH FILMSKIH DIVA U BIVŠOJ DRŽAVI

Umrla je glumica Neda Arnerić
Objavljeno 13. siječnja, 2020.
Srbijanska glumica Neda Arnerić, koja je ostvarila niz filmskih uloga u doba nekadašnje SFR Jugoslavije, umrla je u 67. godini života, objavila je srbijanska novinska agencija Tanjug u petak navečer. Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu u Beogradu. Neda Arnerić rođena je 1953. u Knjaževcu, u Srbiji, a njezina obitelj podrijetlom je s Korčule.


Prvi put nastupila je u filmu kao 13-godišnja djevojčica, a sa 16 godina upisala je Kazališnu akademiju. Ostvarila je bogatu glumačku karijeru na filmu i u kazalištu.


Godine 2016. u Zagrebačkom kazalištu mladih igrala je u predstavi "Živjet ćemo bolje".Umrla je samo 10 dana prije godišnjice smrti svoje velike ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, za kojeg je svojedobno govorila kako joj je bio sve u životu, najveća podrška i ljubav. Neda je odigrala stotine uloga i iza sebe ostavila bogatu glumačku karijeru, a njezini kolege ne mogu vjerovati kako više neće surađivati s njom. Od glumice su se opraštali na društvenim mrežama.J.Kn.
Možda ste propustili...

U POLUFINALU SHOWA NASTUPAJU POSEBNI GOSTI

Prljavo kazalište u “Zvijezde pjevaju”

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike