Mozaik
BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH FILMSKIH DIVA U BIVŠOJ DRŽAVI

Umrla je glumica Neda Arnerić
Objavljeno 13. siječnja, 2020.
Srbijanska glumica Neda Arnerić, koja je ostvarila niz filmskih uloga u doba nekadašnje SFR Jugoslavije, umrla je u 67. godini života, objavila je srbijanska novinska agencija Tanjug u petak navečer. Prema prvim informacijama, glumica je pronađena u svom stanu u Beogradu. Neda Arnerić rođena je 1953. u Knjaževcu, u Srbiji, a njezina obitelj podrijetlom je s Korčule.


Prvi put nastupila je u filmu kao 13-godišnja djevojčica, a sa 16 godina upisala je Kazališnu akademiju. Ostvarila je bogatu glumačku karijeru na filmu i u kazalištu.


Godine 2016. u Zagrebačkom kazalištu mladih igrala je u predstavi "Živjet ćemo bolje".Umrla je samo 10 dana prije godišnjice smrti svoje velike ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, za kojeg je svojedobno govorila kako joj je bio sve u životu, najveća podrška i ljubav. Neda je odigrala stotine uloga i iza sebe ostavila bogatu glumačku karijeru, a njezini kolege ne mogu vjerovati kako više neće surađivati s njom. Od glumice su se opraštali na društvenim mrežama.J.Kn.
Možda ste propustili...

STANDUP PREDSTAVA “MI MUŠKARCI, VI ŽENE” U URANIJI

SplickaScena danas ponovo u Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POTVRĐENI NOVI IZVOĐAČI NA FERRAGOSTO JAMU

Nastupaju Lovely Quinces, Mašinko, Pocket Palma...

2

U SUBOTU, 7. OŽUJKA, U DVORANI GRADSKI VRT

Zaplešite uz dobre stare, ali i brojne nove Bajagine hitove

3

KONCERT U ZAGREBU 4. SRPNJA

Američka grupa Alter Bridge prvi put nastupa u ovom dijelu Europe