Regija
ZIMA ODSAD NEĆE BITI PROBLEM ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE

Moderni sportski tereni uređeni u hali Viroexpa
Objavljeno 22. studenog, 2019.
VIROVITICA - U Virovitici od sada pod istim krovom u isto vrijeme, a da nikome ne smetaju, na certificiranim terenima s vrhunskom opremom, mogu biti i tenisači i rukometaši i stolnotenisači i košarkaši, ali i oni koji vole ostale sportove poput badmintona, karatea, dakle svi koji vole sport, aktivno ili rekreativno. Sredstvima Virovitičko-podravske županije stvoren je sportski hram u središtu grada, u multifunkcionalnoj hali Međunarodnog sajma Viroexpo, a uskoro će biti otvorenje. Tako su se ostvarile najave virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, koji je još prilikom gradnje ove hale istaknuo kako će ovo biti središte sporta Virovitice i cijele županije.

– Nije nam bio cilj da hala Viroexpa bude korisna samo desetak dana u godini. Ova hala tako postaje dostupna za naše sportaše, građane i rekreativce tijekom cijele godine, a pritom se neće ometati održavanje sajma jer se sportske naprave premjeste, postavi se tepih kao i uvijek, i sajam se normalno održava. Ovim sportskim terenima županijski sport dižemo na višu razinu – rekao je župan Andrović.

Vrijednost investicije koju je financirala Virovitičko-podravska županija iznosi 623.112 kuna, a cijene korištenja, kako je najavljeno, bit će minimalne.
V. Grgurić
Možda ste propustili...

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

RADIONICA U POVODU FESTIVALA ZNANOSTI

Fakultet ojačao vezu s društvom

Najčitanije iz rubrike