Mozaik
POZITIVAC ODLAZI U POVIJEST NAKON 15 GODINA

Dvostruka doza Dubioze kolektiv i sjajni bendovi
Objavljeno 22. studenog, 2019.

Vikend pred nama označit će Pozitivan koncert, naša najvažnija i najdugovječnija dvoranska svirka koja će 15. izdanjem ujedno i završiti svoj put. S Dubiozom kolektiv, kao headlinerom oba dana, i uz najjači lineup dosad, velikim dvodnevnim događanjem 22. i 23. studenoga u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova Pozitivac odlazi u povijest.

Jedan od najvećih glazbenih događaja u kalendaru 15. će put zaredom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan AIDS-a u obliku dvodnevnog festivala. Najvažniji izvođač iz povijesti Pozitivca, Dubioza kolektiv dvodnevni je domaćin, a nastupaju legendarni glazbenici i uzbudljivi akteri scene.

U petak, 22. studenoga vrata se otvaraju u 19 sati, a prva nastupa grupa Manntra u 20 sati. Novi veliki hrvatski glazbeni izvozni proizvod uspješno gradi internacionalnu karijeru, a publici će predstaviti svoj sjajan album "Oyka!". Od 20.45 nastupa Mile Kekin sa svojim soloalbumom "Kuća bez krova", a u 21.40 sati na pozornicu se penju Darko Rundek & Ekipa, s repertoarom koji će prošetati od Haustora do soloradova. Dubioza kolektiv počinje nastup u 23 sata, a ovi će svojevrsni domaćini posljednjeg Pozitivca oba dana odsvirati pun, ali različit koncertni set.

U subotu, 23. studenoga, Dom sportova otvara se u 19 sati, a prvi na pozornicu u 20 sati dolazi zagrebački Antenat, najvažnije subreggae ime naše scene, a u 20.45 vrijeme je za Tram 11, naš najveći hip hop bend koji je novu stranicu svoje povijesti ispisao mitskim povratničkim nastupom 11.11.2017. upravo u Velikoj dvorani Doma sportova. Target i Woo debitanti su Pozitivca i jedan od bendova koji će najiskrenije donijeti duh Zagreba na pozornicu. Dubioza počinje nastup već u 21.40, a osječki duo Krankšvester nastupa od 23.30, tako da su dobili čast da stave točku na Pozitivan koncert.

Zbog velike gužve otvoreni će biti svi dostupni ulazi u Dom sportova, od kojih će jedan, na lijevom dijelu terase s koje se ulazi u dvoranu, biti označeni fast lane za posjetitelje koji su svoje ulaznice platili Mastercard ili Maestro karticama online preko Eventima. U prodaji su jednodnevne ulaznice po 90 kn, a ostane li ih na dan koncerta, cijena će im biti 100 kn. Dvodnevne festivalske ulaznice se u petak, 22. studenoga moraju na blagajni zamijeniti za narukvicu s kojom se oba dana ulazi u dvoranu. Te ulaznice nisu prenosive. Blagajne dvorane, za kupovanje ulaznica i zamjenu ulaznica za narukvice, bit će otvorene na dane koncerata od 19 h. T.Kvorka
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike