Mozaik
NOVI SINGL MLADE HRVATSKE POP-ZVIJEZDE

Franka pjeva “Sve da sanjaš”
Objavljeno 18. listopada, 2019.
"Sve dok sanjaš" novi je singl hrvatske pop-zvijezde Franke. Glazbeni kritičari koji su poslušali pjesmu, kao i glazbenici koji su radili na njoj, opisali su ju kao istinsku nasljednicu Frankina velikog hita "S tobom".

- Za mene najposebnija pjesma do sada! Kad sam prvi put kod Branimira Mihaljevića u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kada sam čula ‘S tobom‘. Znala sam da je ta pjesma moja, da su mene te note pronašle! Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, to je za mene najprivatnije, najemotivnije i najosjetljivje razdoblje života, ali toliko sam sretna što smo nas Dvoje snimili ovaj spot, i što će Nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. U ovoj pjesmi mogu se pronaći mnogi: supružnici, partneri, prijatelji, roditelji, djeca – svi oni koji nekoga neizmjerno vole - rekla je Franka.

Glazbu i aranžman pjesme "Sve dok sanjaš" potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević, sjajan i provjereni autorski tim. Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MASSIMO UOČI KONCERATA U SLAVONSKOM BRODU I OSIJEKU

Puno dugujem “Vještini”, koja me vratila na scenu

2

NOMINACIJA ZA ZAVRŠJE

Istarski gradić u top 10 najboljih filmskih lokacija

3

OVE SUBOTE, 16. STUDENOGA, U KINU URANIA

Osječka premijera filma “Tusta”