Mozaik
SUBOTNJI GLAZBENI SPEKTAKL

Manchesterski duo The Chemical Brothers konačno stiže u Zagreb
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Nestrpljenje publike je na vrhuncu, jer 12. listopada, svoj će dugoočekivani veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova održati manchesterski duo The Chemical Brothers. Više od 20 godina The Chemical Brothers iznova definiraju elektroničku glazbu, kao i doživljaj iste. Njihovi nastupi uživo evoluirali su od skromnih londonskih klubova do najvećih svjetskih pozornica, a osnovna ideja ostala je ista: njihov koncert kreira transcendentalni prostor kojem se publika jednostavno prepusti i izgubi u njemu.

Tako se 12. listopada u Domu sportova priprema istinski spektakl. Šleperi kamiona, koje produkcija dovodi, garantiraju spektakularni doživljaj koji će se pamtiti. Konfete, laseri, roboti, s naglaskom na 3D vizuale koji uvode posjetitelje u svijet Chemical Brothers mašte - sve to donijet će jedan od najboljih partyja koje je Zagreb imao prilike ugostiti. Osvježeni zvukom, no s notom nostalgije koju nužno nose uz sebe, Chemical Brothers tip su izvođača kojem publika ostaje vjerna od prvog slušanja.

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri objavili su 24 albuma od kojih je devet s novim studijskim snimcima. Aktualni album "No Geography" objavljen je ove godine i svježina njegova zvuka najbolji je dokaz koliko su Tom Rowland i Ed Simons pravi gosti u pravo vrijeme za koncertni događaj jeseni. Dosadašnji albumi grupe The Chemical Brothers su, osim izrazito kreativnog zvuka i umjetničke slojevitosti, donijeli niz hit-pjesama. Mnoge od njih ćemo – u osebujnom live izdanju s pomno pripremljenim vizualima – imati prilike gledati uživo u Domu sportova. S njima ćemo, naglasit će Ed Simmons, dobiti jedinstveno iskustvo koje valja doživjeti.

Organizatori su objavili kako se vrata Doma sportova danas otvaraju u 19 sati, od 19.30h počinje zagrijavanje uz DJ-a i dugogodišnjeg suradnika slavnog dua Jamesa Holroyda, a The Chemical Brothers preuzimaju pozornicu u 21.30h.

Ako još niste kupili ulaznice, učinite to putem Eventima, na prodajnim mjestima i online. Ulaznica za parter košta 430 kuna, a za tribinu 350 kuna. Također, ako plaćate ulaznice Mastercard i Maestro karticama ostvarujete 10 % popusta i brzi ulaz u dvoranu Dom sportova. Dolaskom na lokaciju potražite ulaz s oznakom ‘‘Mastercard/ Maestro Fast lane‘‘, i izbjegnite gužvu. T.K.
Šleperi kamiona, koje produkcija dovodi, garantiraju spektakularni doživljaj koji će se pamtiti
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

Najčitanije iz rubrike