Novosti
ODGOĐENO SUĐENJE U AFERI INA - MOL

Ivo Sanader premješten u bolnicu
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Braniteljica Ive Sanadera, odvjetnica Jadranka Sloković, u petak je, nakon odgođenog suđenja u aferi Ina - MOL zbog pogoršanog zdravstvenog stanja bivšeg premijera, kazala da nije obaviještena o njegovu premještaju u bolnicu gdje je, navodno, zaprimljen radi operacije koljena.

‘‘Znam samo da je na zaraznoj, no ne znam iz kojih razloga. Mi do jučer uopće nismo znali da se Sanader nalazi u KBC-u Zagreb, a nismo upoznati ni s njegovim zdravstvenim stanjem. Očito nikoga ne zanima njegovo zdravstveno stanje, a radi se o čovjeku u godinama koji sve ovo jako teško podnosi‘‘, kazala je Sloković u petak.

Dodala je da je Sanader, otkako se od početka travnja nalazi u remetinečkom zatvoru, dvaput bio u bolnici zbog problema sa srcem te da je nekoliko mjeseci bio izložen visokim temperaturama jer je bio smješten u zatvorskoj ćeliji okrenutoj prema suncu. Uz to, Sloković je podsjetila kako se idući tjedan nastavlja suđenje u slučaju Fimi media koje je nekoliko puta odgađano zbog teškog zdravstvenog stanja vlasnice Fimi medije Nevenke Jurak zbog čega postoji mogućnost razdvajanja predmeta u tom slučaju.

Upitana za moguću zastaru u slučaju Ina - MOL, Sloković je rekla da zastara za suoptuženog i hrvatskom pravosuđu nedostupog direktora MOL-a Zsolta Hernadija, prema nekim tumačenjima, može nastupiti već iduće godine, ali da za Sanadera u tom procesu nema zastare. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NADZIRU SE SVI PUTNICI IZ ITALIJE, ŠKOLE POZVANE NA OTKAZIVANJE PUTOVANJA

Koronavirus sve bliže Hrvatskoj: U Osijeku prodano čak 60 tisuća zaštitnih maski

2

MLADIĆ KOJI JE BORAVIO U MILANU POKAZUJE ZNAKOVE BOLESTI

Potvrđen prvi slučaj
koronavirusa u Hrvatskoj

3

PROBLEMI PROIZVOĐAČA U VIROVITIČKOJ ŽUPANIJI

Koronavirus zaustavio izvoz drvoprerađivačima