Mozaik
SUNSET RUN

Vrhunac sportsko-zabavnog vikenda na Kopiki
Objavljeno 26. kolovoza, 2019.
U subotu, 24. kolovoza, u 19 sati i 14 minuta, simbolično, jer trčalo se sedam i 14 kilometara, započela je utrka Sunset run. Bio je to vrhunac sportsko-zabavanog vikenda na Kopiki, najpopularnijoj osječkoj plaži. Nakon Gumiranja, "rinovanja" Dravom na gumenim objektima, među kojima je dominirao golemi flamingo, i BikeOS Olimpijade, gdje su građani testirali vlastite biciklističke vještine i poznavanje prometnih propisa, u suton, na startnoj ravnini kod Skateparka okupilo se 430 rekreativaca, među kojima je bilo i ozbiljnih trkača željnih nadmetanja, iako ih je sve, bez obzira na ambicije, prvenstveno vodila želja za druženjem i dobrom zabavom.


Start je označio dogradonačelnik Boris Piližota, nakon čega su trkači i trkačice, ovisno o ambicijama i tjelesnoj formi, pohitali prema najljepšim osječkim motivima, ZOO vrtu, promenadi i, naravno, neizostavnim mostovima, koji su krasili medalje koji je svaki sudionik ove utrke, neovisno o plasmanu, zasluženo dobio. Nas koji smo ih čekali kod ciljne ravnine, u opuštajućoj atmosferi sutona, kakav može ponuditi samo Kopika, zabavljao je techno ritmovima DJ Kolek3k, kao i fantastično osoblje In Da Beach Bara čiji se izbor glazbe savršeno nadopunjavao. Iako je, kao što smo već naglasili, natjecateljski dio bio u drugom planu, zbog izvrsnih trkača i trkačica, koji su dali sve od sebe da sportska subota iznjedri zbilja respektabilene rezultate, evo i učinka onih najboljih:


14 km žene: Marija Vrajić (AK Maksimir), 0.58:40; Danijela Černić (IND), 1:03.33; Sonja Sabo (PD Đakovo), 1:05.52; 14 km muškarci: Matija Crnković (IND), 0:51.17, Damir Mesec (Našice), 0:55.16, Marko Duvnjak (Đakovo trči), 0:57.12; 7 km žene: Maja Urban (IND), 0:28.12; Ivana Granoša (TK Tri-Tim), 0:31.06; Katarina Šuvak (TK Tri-Tim), 0:32.15; 7 km muškarci: Mikloš Bruner (AK Hajduk Maraton Tim Kula), 0:25.53; Jura Ilić (AK Slavonija Žito), 0:27.43; Bruno Tompa (TK Tri-Tim), 0:27.43. I.Alilović
Ivan Alilović
Možda ste propustili...

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

Najčitanije iz rubrike