Regija
BLAGDAN VELIKE GOSPE I DAN OPĆINE

Od vatrogasnih igara pa do sportskih susreta
Objavljeno 12. kolovoza, 2019.
NOVA BUKOVICA

Nakon što su u subotu održane Memorijalne dječje vatrogasne igre "Martina Strapac Knežević" i vatrogasna pokazna vježba, a jučer sportske igre za mještane u organizaciji hrvatskih branitelja s područja općine Nova Bukovica i sportsko druženje Dobrovića i Bjelkovca pod nazivom "Dva sela", brojnim programima nastavlja se obilježavanje blagdana Uznesenja Blažene Djevice Marije – Velike Gospe i Dana općine Nova Bukovica.

Danas je na programu utrka mjestima općine koju organizira Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije Glasnici istine. Mještani će sudionike utrke dočekati u 12 sati kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u središtu Nove Bukovice, a poslije polaganja vijenaca i primopredaje vatrogasnog vozila DVD-u Nova Bukovica – Brezik, u mjesnom domu bit će održana svečana sjednica Općinskog vijeća. U večernjim satima bit će održan 2. dječji malonogometni turnir u organizaciji Malonogometnog kluba Apokalipsa.

Program proslave Dana općine obuhvaća još turnir mjesnih odbora s područja općine, susret i druženje bajkera i ljubitelja motora te memorijalnu nogometnu utakmicu za Đuru Škorića između NK Zrinski Nova Bukovica i NK Papuk Orahovica. Koncerte će održati glazbena skupina Rockeri i Šima Jovanovac uz tamburaški sastav Vranac.

Na blagdan Velike Gospe u župnoj crkvi Uznesenja BDM euharistijska slavlja bit će služena u 7, 9, 11 i 19 sati. P.Ž.
Možda ste propustili...

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

PROLJETNI TRENING “AKTIVNE HRVATSKE”

Beli Manastir vježbat će s Asjom Petersen

POTPISANO JE 37 UGOVORA

Za braniteljske udruge 32.300 €

Najčitanije iz rubrike