Sport
UZVRATNE UTAKMICE 1. PRETKOLA LP I EL

Osijek i Dinamo čekaju potvrde
Objavljeno 15. srpnja, 2019.
U srijedu se igraju neke od uzvratnih utakmica 1. pretkola Lige prvaka i Europske lige, a dvije će biti zanimljive i hrvatskim klubovima. Naime, Dinamo i Osijek doznat će svoje suparnike u 2. pretkolu Lige prvaka, odnosno Europske lige, iako su prve utakmice prošlog tjedna već naznačile koji će to klubovi biti. Hrvatski prvak čeka boljeg iz dvoboja gruzijskog Saburtaloa i moldavskog Šerifa, a gotovo je izvjesno da će to biti Gruzijci, budući da su u prvom susretu u Tiraspolu s 3:0 slavili protiv momčadi koju vodi Zoran Zekić. Veliku zalihu u pretkolu EL ima i CSKA Sofija koji je na svom terenu svladao crnogorski Titograd 4:0, pa večeras samo treba potvrditi mjesto u sljedećoj rundi gdje ga čeka Osijek. Inače, bugarski klub u domaćem prvenstvu nije krenuo tako uspješno, jer je u prvom kolu na svom terenu remizirao samo 2:2 protiv Etara.


Preostali parovi 1. pretkola LP: Škendija - Kalju (1:0), HB Torshavn - HJK Helsinki (0:3), Valletta - Dudelange (2:2), Feronikeli - TNS (2:2), Crvena zvezda - Suduva (0:0).
Preostali današnji parovi 1. pretkola EL: Banants - Čukarički (0:3), Klaksvik - Riteriai (1:1). U zagradama su rezultati prvih utakmica. G.R.
Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

Najčitanije iz rubrike