Mozaik
AKTUALNA TOP-LISTA HR TOP 40

Nina prva, a prati ju
Mia na drugom mjestu
Objavljeno 9. srpnja, 2019.
Radijski je eter širom otvorio vrata novom singlu poznate domaće izvođačice Nine Badrić i smjestio ju na broj 1 aktualnog HR Top 40. Prema prošlotjednim podatcima prikupljenim na radijskim postajama diljem zemlje, pjesma "Volim te, volim", u izdanju Aquarius Recordsa, na pravom je putu da nastavi uspješan niz ove pjevačice. Sama potpisuje glazbu i tekst romantične priče o ljubavi, za produkciju i aranžman zaslužan je Predrag Martinjak, a aranžman za gudača napisao Ante Gelo. Pjesmi pripada i videospot snimljen zajedno s glumcem Slavkom Sobinom u Jelsi, na otoku Hvaru, pod redateljskom palicom Darija Radusina.

- Nisam mogla skriti sreću i uzbuđenje kada je pjesma "Volim te, volim" izišla u radijski eter. Jedino što je nadvladalo taj osjećaj ushita što moj tekst i moja glazba izlaze pred publiku jest reakcija slušatelja. Imam samo jedno za reći – hvala. Hvala svim glazbenim urednicima što su prepoznali ovu pjesmu, hvala publici na divnim komentarima, pohvalama i potpori. Zahvalna sam što vas imam - izjavila je Nina Badrić.

Ninu na drugom mjestu slijedi Mia Dimšić sa singlom "Cesta do sna", koji izdaje Croatia Records, a na trećem je mjestu Franka s novom pjesmom "Ljubav, ništa više", u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa.

Novu listu HR Top 40 upotpunila su još tri nova ulaza. Među njima su grupa Vigor i Isaac Palma s novim ljetnim hitom "Šatori", u izdanju Campusa, a listi se pridružio i Tony Cetinski s pjesmom "Svaka tvoja laž", koju izdaje Hit Records. Hari Rončević i klapa Cambi također predstavljaju jedan u nizu novih ulaza, i to s pjesmom "Opet ću ti doć", izdanjem diskografske kuće Scardona. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike