Mozaik
NAŠIČANIN OBJAVIO “KAKO SI DOSPJELA TAMO”

Mladom Jakovu Mađariću novu je pjesmu napisala autorica pjesme za Eurosong
Objavljeno 23. svibnja, 2019.

Novi singl mladog pjevača prepoznatljiva vokala Jakova Mađarića „Kako si dospjela tamo“ rezultat je započete suradnje s poznatom autoricom Andreom Čubrić, čije pjesme prati najmodernija produkcija, koja nije zaobišla ni najnoviji uradak tog talentiranog Slavonca.

Nakon odlično prihvaćenih „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“ Jakov se ovaj put odlučio za još progresivniji zvuk, za koji su zaslužni Andrea Čubrić i Marijo Luketa, programing/mix/master. Ta suradnja pokazuje glazbeni smjer u kojem Jakov želi nastaviti svoju karijeru, nudeći publici radiofonične pjesme u skladu s trendovima svjetske glazbene produkcije.

- Nova suradnja, novi projekt a možda i još mnogi drugi baš u ovoj kombinaciji… sve je počelo kada nas je spojila zajednička poznanica. Autorica ovog moćnog teksta i još moćnije glazbe/produkcije jedna je od najjačih autorica na domaćoj sceni, Andrea Čubrić, koja je zajedno s Marijom Luketom sažela veliku priču u nešto više od tri minute, koje su baš po mojoj mjeri. Apsolutno su pogodili svaku emociju, sliku i zvuk, što će u svakom probuditi sjećanje na neke stare, prošle ljubavi… ili pak staviti „čvrsti“ upitnik kako bi promislili o svojim postupcima i ne zapitali se: „Kako si dospjela tamo?“ Izuzetno sam sretan što mogu raditi s ovim timom, a ponajviše s osobom koja „proizvodi“ najhrabriji i najmoderniji zvuk u Hrvatskoj i još hrabrije tekstove, sa ženom koja je napisala herojski tekst za pobjednika Dore 2019. - rekao je o suradnji Jakov Mađarić.

Pjesmu prati emotivan spot, za čiju je režiju odgovoran Josip Grizbaher.

- Uz ovu progresivnu stvar, za koju je trebalo puno hrabrosti i ljubav na prvu, jer je sasvim nešto novo za mene, nešto drukčije i nesvakidašnje, snimili smo i videospot u suradnji s ekipom s kojom obožavam surađivati. Cinematic produkcija iz Osijeka snimila je već dva videospota za mene, za singlove „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“…, a suradnja se nastavila i na videospotu za „Kako si dospjela tamo“. Oduvijek sam želio crno-bijeli spot, međutim dosadašnji su iziskivali igru bojama, i napokon je tu. Jednostavan je, odmjeren… odlično režiran i snimljen od Josipa Grizbahera. Kadrove iz zraka radio je Vedran Kliska, direktor fotografije bio je Tomislav Šilovinac - objasnio je Jakov.

Osim što pjeva, Jakov je i glazbeni urednik te voditelj na radiopostaji Našice, pa svakodnevno prati aktualnosti iz svijeta glazbe, u koji je i sam spremno zakoračio snimivši pjesme koje potpisuju njegovu zanimljivu osobnost.

Tanja Kvorka
 
Jakov je i glazbeni urednik te voditelj na radiopostaji Našice, pa prati aktualnosti iz svijeta glazbe
Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike