Mozaik
KOJI SE ALBUMI NAJVIŠE TRAŽE U HRVATSKOJ OVOG TJEDNA?

Severinin “Halo” je najprodavaniji
Objavljeno 22. svibnja, 2019.
Ove veljače izišao je Severinin novi album sa 17 novih pjesama nastalih u protekle tri godine. Severina je u 2019. godini već nekoliko puta zasjela na tron najprodavanijih izvođača s albumom "Halo" u izdanju Dallas Recordsa, a s obzirom na iznimnu posjećenost događaja na kojima je predstavila svoje novo izdanje, moguće je potvrditi da je riječ o jednom od najiščekivanijih albuma u regiji. Još jednom, ovaj je album stigao na prvo mjesto najprodavanijih izdanja prema tjednom praćenju prodaje diljem zemlje. Na albumu se nalaze poznati singlovi koji broje milijunske preglede na Youtubeu poput "Halo", "Otrove", "Imaš pravo" i ostalih, a zabilježen je i veći dio dosad neobjavljenih pjesama. Autori ovih hitova su Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević, Tonči i Vjekoslava Huljić te drugi cijenjeni autori čiji su uradci osigurali Severini iznimnu popularnost najnovijeg albuma "Halo".

Drugu poziciju na listi zauzima Marko Perković Thompson s albumom "Original Album Collection", u izdanju Croatia Recordsa, a slijede ga na broju tri Prljavo kazalište i njihovo izdanje "XL World Tour Finale, Stadion Zagreb", koji također potpisuje Croatia Records.

Na stranoj listi prodaje, u drugome tjednu boravka na listi, grupa Rolling Stonesi popela se na prvo mjesto s albumom "Honk: The Very Best Of" (Universal Music Hrvatska). Slijedi ih dvojac 2Cellos s albumom "Let There Be Cello", a na trećemu mjestu nalazi se Ed Sheeran i njegovo izdanje "Divide" (Ltd). T.K.
Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike